Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck állítólag kitette Jennifer Lopez holmiját közös lakásukból

Jennifer Lopez és Ben Affleck számára nem volt könnyű az elmúlt pár hónap, amikor a hollywoodi sztárok házasságáról válási pletykák kezdtek szállingózni.


A hírek arról, hogy a párnak „gondok vannak a házasságában", először az év elején jelentek meg, miközben azt állították, hogy Affleck kiköltözött a közös családi házukból. A források pedig azóta arról tájékoztatták a Us Weekly-t, hogy a pár „egy kis időt ad arra, hogy kitalálják, hogy a kapcsolat megfelelő-e mindkettőjük számára vagy sem".

Ezen a héten a találgatások újabb magasságokba emelkedtek, amikor a People arról számolt be, hogy Affleck kiköltöztette felesége holmiját a pár házastársi otthonából, miközben Lopez Olaszországban tartózkodott.

A sztár a múlt hónapban egy baráti társasággal utazott Európába, és az Amalfi-parton, Positanóban látták nyaralni, míg Affleck otthon maradt. A források szerint pedig ez idő alatt a színész kiköltöztette a holmiját.

Ben továbbra is a brentwoodi albérletben lakik. Már körülbelül két hónapja ott lakik. Úgy tűnik, jól van. Minden nap az irodájában van, és úgy tűnik, a munkára koncentrál. Emellett a gyerekeivel is időt tölt

− magyarázták a források a People-en keresztül.

Jennifer Lopez \u00e9s Ben Affleck

Fotó: Instagram

A pletykált költözésnek azonban talán kevés köze van a házasságukhoz, és valójában inkább a házuk eladásához, a pár állítólag 60 millió dolláros Beverly Hills-i házastársi otthonukat bocsátja áruba.

Jen és Ben külön élnek, de hivatalosan még nem váltak el. Jelenleg csak a saját dolgaikat csinálják. Nagyon optimistán vágtak bele a kapcsolatukba, és azt hitték, hogy a dolgok megváltozhatnak, de nem így történt

− jelentette egy forrás az Entertainment Tonightnak a múlt hónapban.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images