Ben Affleck és Jennifer Lopez

Testbeszédszakértő elemezte Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát

Hetek óta keringenek a válási pletykák Jennifer Lopez és Ben Affleck körül, melyek szerint Ben „kijelentkezett a házasságukból”, és már nem él a 60 millió dolláros megavillájukban. A párt március óta nem látták együtt a nyilvánosság előtt, és J.Lo sokakat meglepett azzal, hogy a múlt hónapban férje nélkül vett részt a Met-gálán.


De nemrég a párt Los Angelesben együtt fotózták le, ahol Ben megpróbálta elhallgattatni a kapcsolatukról szóló pletykákat azzal, hogy ismét viselte a jegygyűrűjét, J.Lo pedig szűkszavú választ adott egy riporternek, aki a válási pletykákról kérdezte őt.

Múlt héten J.Lo lemondta a This Is Me... Live turnéját − a sztár egy közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy „szabadságot vesz ki, hogy a gyermekeivel, családjával és közeli barátaival lehessen” −, és a hétvégén ismét együtt látták Ben-nel Los Angelesben, ahol részt vett fia, Samuel kosárlabda meccsén. Külön érkeztek, és a képek, amelyeken egy arccsókkal üdvözlik egymást, azonnal címlapokra kerültek; míg egyes rajongók szerint a hivatalos üdvözlés súlyt ad a szakításról szóló pletykáknak, mások szerint semmi igazság nincs bennük, tekintve, hogy a pár együtt tölti az idejét.

Blanca Cobb testbeszéd-szakértő megállapította, hogy „a Ben és Jen közötti hangulat szívélyes”. A Fox News Digitalnak adott interjújában azt mondta:

Ez egy puszi az arcára, mint amikor találkozol egy barátoddal. Még a testtartása is, ahogyan a teste áll, inkább plátói, mint romantikus. A lábai pedig futó pózban vannak, mintha csak néhány másodpercre lenne ott, mielőtt továbbállna.

Cobb hozzátette:

Ha a párnak párkapcsolati nehézségei vannak, akkor érthető ez a viselkedés. Ha szeretsz valakit, és nehéz időszakon mész keresztül, akkor lehet, hogy visszafogott szeretetet mutatsz.

Sem Ben, sem J.Lo nem kommentálta nyilvánosan a pletykákat, de Jennifer állítólag „szomorú”, mégis „megkönnyebbült”, hogy már nem kötelezi el magát a turnéja mellett. Egy forrás a People-nek nyilatkozott:

Amennyire szomorú volt, hogy lemondta a turnét, annyira megkönnyebbült is. Vigyáznia kell magára. A döntést a csapata is szorgalmazta. Mindenki támogatja, hogy most a családjára koncentráljon.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock