Ben Affleck és Jennifer Garner 2014-ben

Fotón, ahogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel ölelkezik − mi lehet az exek között?

Nemrég Ben Afflecket és Jennifer Garnert ölelkezve látták egy autóban Los Angelesben. Mi történhetett?


A fotók szerint Garner a hátsó ülésről Affleck felé hajolt, hogy gyengéden megszorítsa. A férfi mellett ült legidősebb lányuk, Seraphina. Affleck hozzá is odahajolt, mosolyogva búcsúzott.

Az egykori házaspárnak három közös gyermeke van, Seraphina, Violet és Samuel, jelenleg pedig baráti, társszülői kapcsolatot ápolnak. Először 2005-ben házasodtak össze, és 10 évvel később jelentették be a különválásukat.

Azóta mindketten új kapcsolatba léptek: Garner jelenleg John Miller üzletemberrel jár, Affleck pedig Jennifer Lopezt vette feleségül. Affleck és Lopez közel két évtizeddel korábban, a Garnerrel kötött házasság előtt már jegyben járt. Majd Lopez is férjhez ment, és megszülte ikreit, Maxot és Emme-et az énekes Marc Anthonyval.

Jennifer Lopez \u00e9s Ben Affleck

Fotó: Getty Images

Lopez beszélt arról, hogy ő és Affleck dolgoznak azon, hogy családjaikat összemossák, és pozitívan nyilatkozott arról, hogy Garner és férje szülőként együttműködik. A Vogue-nak 2022 novemberében azt mondta, hogy Garner „csodálatos társszülő, és nagyon jól működnek együtt".

Az átmenet egy olyan folyamat, amelyet nagyon körültekintően kell kezelni. Tizenévesek, annyi érzésük van.. De eddig nagyon jól megy. Remélem, hogy az ő gyerekei egy új szövetségest kapnak bennem, az én gyerekeim pedig egy új szövetségest benne, valakit, aki tényleg szereti és törődik velük, de más perspektívát tud nyújtani, és segít meglátni olyan dolgokat, amelyeket én nem látok

− folytatta.

A saját szülői filozófiájáról még azt is elárulta, hogy célja, hogy egyszerre tudjon határokat szabni a gyerekeinek, és tiszteletet kiváltani belőlük, ugyanakkor a szövetségesük is lenni. Elmondta, hogy neki fiatalkorában sajnos ez nem adatott meg.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images