Jennifer Garner

Jennifer Garner szerepelne ex-férje, Ben Affleck új filmjében

Ben Affleck és Jennifer Garner társszülőkből hamarosan közvetlen munkatársakká válhatnak.


A Hollywood Reporter szerint Garner „tárgyalásokat folytat" arról, hogy Matt Damon mellett szerepeljen volt férje következő rendezői projektjében, az Animals-ban. A Netflix thriller egy politikust és a feleségét követi, akik „bepiszkolják a kezüket", hogy megmentsék fiukat az emberrablóktól. Ha Garner és Damon aláírják a szerződést, a forgatás idén márciusban kezdődhet Los Angelesben.

Bár Jennifer Garner és Ben Affleck eddig három filmben szerepeltek együtt, ez lenne az első közös munkájuk volt házasságuk kezdete, 2005 óta. Az egykori hollywoodi álompár a Pearl Harbour forgatásán ismerkedett meg 2001-ben, és még két közös projektet forgattak együtt: Daredevil (2003) és Elektra (2005). A pár 2005 júniusában házasodott össze, és három közös gyermekük van, Violet Anne, Seraphina Rose és Samuel.

Az exek először 2015 júniusában jelentették be a szakításukat, bár hivatalosan csak 2018-ban adták be a válókeresetet. Házasságuk befejezése óta végül mindketten új partnerrel léptek tovább: Garner a hírek szerint 2018 óta John Miller tech-vezérigazgatóval randevúzgatott, míg Affleck 2022 júliusában vette feleségül régi szerelmét, Jennifer Lopezt − 20 évvel a 2002-es első eljegyzésük után. Lopeznek van két gyermeke exférjével, Marc Anthonyval, Max és Emme.

Ben Affleck \u00e9s Jennifer Garner 2013-ban

Fotó: Shutterstock

Néhány válás utáni zavar után elcsendesültek körülöttök a kedélyek, és úgy tűnik, Garner és Affleck jó barátságban barátságban vannak egymással. Garner 2023 májusában Disneylandbe is elvitte a mostohatestvéreket, Seraphinát és Emme-t egy kirándulásra.

Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veled ezeket a gyerekeket. A legszerencsésebb szülők vagyunk a világon. Köszönöm mindazt a jót, amit teszel. Boldog anyák napját. Szeretettel, az apjuk

− írta Affleck egy anyák napi tisztelgésben Garnernek még 2021-ben, a People szerint.

A tisztelet kölcsönös, ami jó előjel lehet egy jövőbeli szakmai partnerséghez.


Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock