Benedict a Bridgerton 3. évadában

4 jel, ami arra utal, hogy Benedictről szól majd a Bridgerton 4. évada

Az egyetlen előnye annak, hogy A Bridgerton család 3. évadát két részben mutatják be az, hogy a rajongóknak így több idejük van elméleteket gyártani a 4. évad folytatását illetően. Pár nyom alapján már azt sejtik, hogy a Netflix-sorozat folytatása a második Bridgerton fiúról, Benedictről fog szólni.


A sorozat negyedik évadát illetően már azóta sok a találgatás, mióta bejelentették a műsor készítői, hogy bár a könyvek szerint a harmadik évadnak Benedictről kellene szólnia, ők megcserélik a cselekményeket és Colin történetével folytatják a sorozatot. Jess Brownell, a műsor egyik készítője pedig megerősítette a The Hollywood Reporternek, hogy

„lehetséges, hogy a jövőben még változtatni fogunk a sorrendeken.”

Ha már tűkön ülsz, hogy a jóképű második Bridgerton fiút lásd főszerepben, ne izgulj! Számos jel utal arra, hogy a 4. évad központjában az ő története áll majd.

A készítők nem akarják, hogy a nézők ráunjanak a karakterekre

A Colinról és Peneloperól szóló évadot nem véletlenül hozták előrébb. Brownell indoklása pedig nyom lehet arra vonatkozólag, hogy Benedict lesz a következő. A THR-nek ugyanis elárulta, hogy ő és Shonda Rhimes is egyre fárasztóbbnak érezték azt a dinamikát, hogy Colin nem látja, hogy Penelopé szerelmes belé.

„Úgy éreztük, itt az ideje, hogy belenyúljunk abba, ami kettejük között zajlik, és új irányba pörgessük a dolgot.”

És hogy mi köze ennek Benedicthez? A belenyúlás azt mutatja, hogy a szerkesztői csapat nem szeretne sokáig egy sémát mutatni. Tehát a kujon, nőcsábász Benedict számára is eljön az idő, hogy megállapodjon.

A Pall Mall-játék elmélet

Ha követed a Bridgerton-diskurzust az interneten, akkor ismerheted a család 2. évadának pall-mall játékát övező népszerű elméleteket. A rajongók úgy vélik, hogy a második évadban szereplő játék megjósolja a testvérek évadjának sorrendjét is.

Az elmélet helyesen látta előre, hogy Colin kiszorítja a bátyját a 3. évadban - és azt is megjósolta, hogy Eloise fogja vezetni az 5. évadot. Így Benedict számára marad a 4. évad!

Elois történetébe illeszkedne

És ha már Eloise…

Bár ő is esélyesnek tűnhet a 4. évadra, még nem jött el az ő ideje. A könyv szerint Eloise levelezik leendő férjével, Phillip Crane-nel, részben azért, mert a családja többi tagja a saját szerelmi problémáival van elfoglalva, és ő nem tud velük beszélni a magányossággal kapcsolatos érzéseiről vagy a közelgő „vénlányságáról”.

Egy levél részletben Eloise így fogalmaz testvéréről:

„Benedict túlságosan is álmodozó volt, és különben is, már szinte soha nem jött le Londonba, inkább a vidéki csendet kedvelte”

– mesélte bátyjáról.

A sorozatban Benedict különösen közel áll Eloise-hoz - így ha még mindig a család körül van, nehéz lenne elképzelni, hogy a lány története ugyanígy alakuljon.

Karakter leleplezés

Van még egy nyom, mely arra utal, hogy Benedict évada közeleghet. Grace Gorman, a Bridgerton parókaművésze nemrég megosztott egy fotót Lady Cowperről Instagram-oldalán, melyhez azt írta képaláírásban, hogy a karakter keresztneve Araminta, ami Benedict szerelmének, Sophie Beckettnek a mostohaanyjának a neve a könyvekben.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)