Natalie Portman és Benjamin Millepied a 2022-es Vanity Fair Oscar-bulin a kaliforniai Beverly Hillsben 2022. március 27-én

Hivatalosan is elvált Natalie Portman és Benjamin Millepied

Az Oscar-díjas színésznő és a francia koreográfus 11 év házasság után tavaly szétmentek.

Natalie Portman és Benjamin Millepied a múlt hónapban véglegesítették válásukat, erősítette meg Portman képviselője a People-nek. A hír azután érkezett, hogy tavaly júniusban olyan pletykák keringtek, miszerint Millepiednek házasságon kívüli viszonya volt. Azóta Portmant jegygyűrű nélkül fotózták le.

Portman és Millepied először Darren Aronofsky Fekete hattyú című filmjének forgatásán találkoztak 2009-ben, amelyben a színésznő a főszereplő balerina Nina Sayers karakterét alakította, Millepied pedig a film nagyszabású táncjeleneteit koreografálta és David Moreau-t alakította. Nem sokkal ezután kezdtek el randizni, és egy éven belül eljegyezték egymást, majd nem sokkal később megszületett első gyermekük.

Portman a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért 2011 februárjában elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat, melyet Millepiednek ajánlott.

„Gyönyörű szerelmemnek, Benjamin Millepiednek, aki koreografálta a filmet, és most életem legfontosabb szerepét adta nekem”

– mondta beszédében, várandósságára célozva.

Portman és Millepied 2012-ben házasodtak össze egy kaliforniai Big Sur-i magánbirtokon. Míg a szertartás részleteit szigorúan titokban tartották, Portman 2020-ban fotót osztott meg a nyolcadik házassági évfordulójuk tiszteletére, amelyen a pár az esküvőjükön táncol.

Portmannek és Millepiednek két közös gyermeke van, a 12 éves Aleph és a 6 éves Amalia.

(Vogue)

Nyitókép: Profimedia