Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds Budapesten vertek tanyát egy hónapra

Blake Lively és Ryan Reynolds a bennfentesek információ szerint egy hónapot Budapesten töltenek, miközben a színész itt forgat. Négy gyermekükkel egy luxusszállodában tartózkodnak ittlétük alatt.


A hírek szerint Hollywood egyik legkedveltebb álompárja egy budapesti belvárosi szálloda elnöki lakosztályát foglalta el, ami olyan, mintha egy kastélyban szálltak volna meg.

A Blikk információi szerint a luxuslakosztályból fantasztikus kilátás nyílik a Dunára és a városra. A szobában kristálycsillárok, egyedi bútorok, márvánnyal burkolt elektromos kandalló és aranyozott fürdőszoba biztosítja a kényelmet.

Ryan Reynolds \u00e9s Bkae Lively k\u00e9t id\u0151sebb l\u00e1nyukkal

Fotó: Shutterstock

A sztárpár érkezésének oka, hogy Reynolds egy hidegháborús akciófilm forgatásának utolsó fázisát tölti Magyarországon. A párossal érkezett négy gyermekük is: a 9 éves James, a 7 és fél éves Ines, a 4 és fél éves Betty, és a tavaly februárban született kicsi, akinek egyelőre még a nemét sem tudjuk.

Blake Lively és Ryan Reynolds híresen védik a magánéletüket, és ez most sincs másképp. A szálloda egyik alkalmazottja szerint komoly biztonsági szabályokat kellett bevezetni a páros érkezésével. A sztárcsaládot nem szabad megközelíteni (bár erről biztonsági embereik is gondoskodnak) és közös képet sem kérhetnek tőlük a rajongóik.

Az értesülések szerint a három nagyobb gyerek el fogja majd hagyni a szállodát, hogy különböző magyar programokon vegyenek részt, természetesen védelmi szakemberek kíséretében. Ezalatt Blake Lively igénybe veheti a szálloda kényeztető szolgáltatásait, Reynolds pedig nyugodtan forgathat.

Forrás: Marieclaire

Nyitókép: Shutterstock