Bruce Willis 2019-ben

Bruce Willis egész családja körülötte forog: „bármelyik nap az utolsó lehet"

Bruce Willis családja próbálja a lehető legtöbb időt a színésszel tölteni, miután frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.A Die Hard sztárja a hálaadást szeretteivel töltötte, köztük lányával, Scouttal, aki egy videót osztott meg az Instagramon arról, hogy apjával az asztalnál kézen fogva ülnek, valamint megosztott egy fotót is, amelyen a tenyerét az arcához szorítja.

Az ünnep alkalmából felesége, Emma Heming Willis is megosztott egy throwback fotót az egész családról, köztük Bruce-szal közös lányairól, Mabelről és Evelynről, valamint volt feleségéről, Demi Moore-ról és lányaikról, Rumerről, Scoutról és Tallulahról. A feltöltéshez azt írta, hogy háláját fejezi ki értük:

Hálás vagyok, hogy ismerhetem ezt a fajta szeretetet.

2022 márciusában hozták nyilvánosságra, hogy Bruce-nál nyelvi zavart, afáziát diagnosztizáltak, majd a család februárban megerősítette, hogy frontotemporális demenciáról van szó. A betegség várható élettartama jellemzően hat és nyolc év között van, de egyes esetekben akár két év is lehet.

Most egy, a családhoz közel álló forrás azt állította, hogy Emma, Demi, Rumer, Scout és Tallulah a lehető legtöbb időt próbálják mellette tölteni a két kisebbik lány, Mabel és Evelyn mellett. A US Weeklynek nyilatkoztak:

Bruce-nak vannak jó és rossz napjai, de az utóbbi két hónapban sokkal több a rossz nap, mint a jó.
Rumer, Demi, Bruce, Scout, Emma \u00e9s Tallulah

Fotó: Getty Images

Ez az élmény még közelebb hozta egymáshoz a családot. Senki sem tudja, mennyi ideje van még hátra Bruce-nak, ezért minden pillanatot kiélveznek, amit vele tölthetnek. Éjjel-nappal ápolják, és legalább egy családtag mindig ott van mellette. Egy további forrás is megerősítette, hogy az egész család elszánt, hogy minél többet legyen Bruce-szal, így nagyjából együtt is élnek. Azt mondták:

Miután Bruce megkapta a diagnózist, a család összefogott, hogy megőrizzék az emlékét, és hogy kimutassák állandó szeretetüket. Minden körülötte forog.

Rumer, aki mindig is nagyon szoros kapcsolatot ápolt az apjával, a nyolc hónapos kislányát, Louettát is hozza magával, hogy minél több időt töltsön Bruce-szal. Egy másik forrás elárulta:

Rumer biztos akar lenni abban, hogy Louetta ismeri Bruce-t. Azt akarja, hogy aktívan részt vegyen Louetta életében. Ez egy nagyon különleges kötelék.

Apák napján Rumer egy fotót osztott meg az Instagram-fiókján, amelyen Bruce tartja Louettát a karjában:

Papa, olyan szerencsés vagyok, hogy vagy nekem, és Lou is az.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Getty Images