Bruce Willis

Bruce Willis lánya szívszorító képet osztott meg édesapjáról

Bruce Willis lánya, Scout LaRue Willis megosztott egy nagyon édes pillanatot, amikor átöleli demenciával küzdő édesapját az ágyban.


A közkedvelt Die Hard színésznél, 68 éves korában, 2023 elején diagnosztizálták a frontotemporális demenciát (ismertebb nevén FTD-t). Egészségügyi küzdelmére azonban már egy évvel korábban is fény derült, amikor Bruce családja felfedte, hogy egy afázia nevű nyelvi rendellenességben szenved.

Az új év köszöntése alkalmából a 32 éves Scout LaRue Willis egy sor pillanatképet osztott meg az Instagramján, amelyekkel 2023-at kerekíti. A 10 feltöltött fotó között volt egy szuper édes kép, amin ő és Bruce ölelkeznek.

Nagy év volt ez Scouternek. Köszöntünk az örömben

− írta a képaláírásba. A fotók pillanatképek a mindennapjaiból és a családjáról. Az édesapjával, Bruce-szal készült kép váltotta ki a legnagyobb visszhangot.

Az apa-lánya páros édes pillanatfelvételén Bruce az ágyban fekve látható, míg Scout a mellkasán pihentette a fejét, miközben felnézett rá. A fotón Bruce kezeit gyengéden Scout feje köré tette.

A rajongók gyorsan reagáltak az édes fotóra. Az egyikük a kommentek között így fogalmazott:

Áldott a szeretet, amivel apukádat körülveszed, egy meleg gubó, amiben lebeghetsz, tökéletes biztonságban. Remélem, mi is valami hasonlót adtunk az anyukámnak. A szívem veletek van! Boldog új évet! Békét, szeretetet és empátiát mindenkinek!
A képek mind csodálatosak, de az, amelyiken te és az apád vagytok, nagyon meghat. Tavaly augusztusban hirtelen elvesztettem az apámat, és nem hiszem, hogy valaha is valóságosnak fogom érezni. Látva az arcodat, ahogy az apukád felé sugárzik, valahogy békét érzek

− írta egy másik rajongó.

Még októberben derült ki, hogy Bruce a szívszorító demencia-diagnózis után most már „nem teljesen tudja kifejezni magát verbálisan". Glenn Gordon Caron, egy filmes alkotó, aki a 80-as években együtt dolgozott Bruce-szal, tavaly a Page Sixnek azt mondta:

Az az érzésem, hogy az első egy-három percben tudja, ki vagyok.

Forrás: Mirror

Nyitókép: Getty Images