Bruno Mars

Bruno Mars saját stílusában, alkohollal búcsúzott Ellen DeGeneres műsorától

19 év után véget ér az Ellen DeGeneres Show, utolsó előtti sztárvendégnek pedig a világhírű énekest, Bruno Marst hívták el. A világsztár nosztalgikus pillanatokat okozott a felvételen, valamint stílusához mérten köszönetet is mondott a legendássá vált műsorvezetőnek.


Az énekes a május 25-ei adásban — barna zakóban és narancssárga lencsés napszemüvegben — jelent meg, hogy az utolsó előtti adásban elsőként köszöntse a nyarat, valamint búcsút mondjon DeGeneres méltán népszerű műsorától. Kezében két koktéllal vonult be a stúdióba, majd át is adta az egyik italt a házigazdának.

„Meg kellett jelennem, hogy dicsérjelek, Ellen. Elképesztő, amit az évek során elértünk, és szeretlek, és szeretném, ha tudnád. Nagyra értékelek minden alkalmat, amikor megengedted, hogy én és a bandám felléphessünk ezen a színpadon. Nagyon szépen köszönöm"

— olvashatjuk Mars szavait a Billboard cikkében.

Későbbiekben egy képet is átadott a műsorvezetőnek köszönet képpen a rendszeres közös munkákért. Mindezek után visszatekintettek egy kicsit a múltba, egészen pontosan abba az időbe, amikor Mars először lépett be az Ellen DeGeneres Show díszletébe 2010. április 20-án.

Azon az alkalmon az énekes B.o.B-vel együtt adta elő közös slágerüket, a Nothing on You-t, amely aztán két hétig foglalta el a Billboard Hot 100-as lista első helyét. Mars elmondása szerint Ellen volt az első, aki platformot adott neki a zenéje bemutatására, a hírverésnek hála pedig hatalmas népszerűséget kapott akkoriban.

A műsor befejező epizódja május 26-án lesz adásban, mellyel 19 évnyi munkát zárnak le.

Nyitókép: Getty