II. Erzsébet királynő

Ezért a népszerű műsorért rajong II. Erzsébet királynő

Nehéz elképzelni, hogy a királynőnek van televíziós műsorokra ideje sűrű beosztása mellett, azonban Camilla hercegné megerősítette, hogy van egy konkrét adás, melyet őfelsége imád, és még szavazni is hajlandó volt, hogy kedvence nyerhesse meg a versenyt.

A 95 éves uralkodónőnek szinte minden perce be van osztva királyi teendőivel, ettől eltekintve mindig szakít időt egy kellemes pihenésre. Camilla hercegné nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az egész család egyik kedvenc műsora a BBC-n futó táncverseny, a Strictly Come Dancing. A királynőnek természetesen kedvence is van, akire szavazni is hajlandó volt.

Károly herceg és felesége az elmúlt hetekben ellátogattak a műsor forgatásaira, megtekintették a díszletet, valamint a szereplőkkel is lehetőségük volt beszélgetni, köztük kedvenc versenyzőjükkel, Rose Ayling-Ellis-szel is. Camilla azt is elmondta, hogy neki és az egész családnak is hatalmas kedvence a lány, és még szavaztak is, hogy továbbjuttassák adásról-adásra.

Rose ekkor egy hatalmas bókot kapott, ugyanis megkérdezte, hogy a királynő is figyelemmel kíséri-e az adásokat, és természetesen igenlő választ kapott. A 27 éves versenyző így nyilatkozott a megtisztelő találkozásról:

„Ez csodálatos, annyira kedves. Úgy értem, ugyan már, a királyi család szavazott rám, néha elfelejtem, hogy hányan is nézik a műsort. El vagyok ájulva."

Egyes beszámolók szerin II. Erzsébet a The Kumars at No. 42 című vígjátéksorozatot is kedveli, mely 2001-ben indult és 7 évadot élt meg.