Ezt a két ételt tiltotta ki II. Erzsébet a konyhájából
Két étel nem kerülhet be a brit királynő konyhájába.
II. Erzsébet királynő két élelmiszert is kitiltott a királyi konyhából, miután ki nem állhatja őket. Ezt a királyi család egykori séfje, Darren McGrady árulta el, aki egykor Diana hercegnőnek is főzött. Mutatjuk, mi nem teheti be a lábát a brit királynő konyhájába:
Fokhagyma
Mcgrady azt nyilatkozta korábban, hogy a királynő étlapján sosem szerepelhet fokhagyma, mert II. Erzsébet nem bírja elviselni annak illatát és az ízét. A séf hozzátette, hogy a királyi szakácsoknak tilos „túl sok hagymát" használniuk az ételekben, írja a vince.hu.
Nyers hús
A nyers húsok fogyaztása is tiltott a királyi család minden tagja számára. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a nyers húsok fogyasztása számos komoly egészségügyi kockázattal jár (pl. e. coli és szalmonella). A steaket viszont a királynő is nagyon szereti, melyet a séfek sóval és borssal ízesítik, mielőtt vajban és olajban megsütik.
Ezután gael szósszal, (kevés!) pirított hagymával és ír whiskyvel flambírozott gombával készítik el, de a legfontosabb, hogy a steaknek is mindig jól átsültnek kell lennie.
Nyitókép:
- Rendkívüli bejelentéssel intézett Camilláról II. Erzsébet - IN ›
- Mi az oka, hogy Fülöp herceg, II. Erzsébet férje nem lehetett király ›
- Tényleg koktélbárba vezet az alagút II. Erzsébet királynő egyik ... ›
- II. Erzsébet kizárólag így hajlandó csak enni a szendvicset - IN ›
- Három merényletet is elkövettek II. Erzsébet ellen - IN ›