Dakota Johnson

Ezért esik túlzásokba minden nyilatkozatában Dakota Johnson

Legutóbb a Madame Web című Marvel-filmben feltűnő színésznő egy interjúban azt fejtegette a napokban, mi idegesíti fel hamar és miért túloz a vele készült interjúkban.


Néha, amikor nevetséges helyzetbe kerülsz, egyszerűen nevetségesnek kell lenned

– nyilatkozta a 34 éves amerikai színésznő, aki az évek során már többször került egyszerre vicces és kínos helyzetbe a kamerák kereszttüzében.

2020 márciusában például az Architectural Digestnek mutatta be otthonát, amikor azt fejtegette büszkén, hogy mennyire szereti a lime-okat, amelyekből pár sorakozott is a konyhájában:

Imádom a lime-ot! Imádom őket, egyszerűen nagyszerűek. Nagyon szeretem őket, és szeretem így bemutatni őket külön a házamban.

Ez a pár mondat azonnal vírusszerűen terjedt az interneten. Egy 2021-es The Tonight Show Starring Jimmy Fallon adásban azonban elismerte, hogy csak viccelt, és nem volt tisztában azzal, hogy a gyümölcsök ott várják őt és a kamerákat a konyhapulton.

Valójában allergiás vagyok a lime-ra

– zárta le frappánsan akkor a témát a színésznő.

Természetesen ezután az internet elárulva érezte magát. Johnson viccet csinált az egészből: amikor 2021 januárjában a Saturday Night Live házigazdája volt, egy promóciós klipben egy hatalmas tál lime-ra bukkant az öltözője előtt, amire csak annyit reagált:

Ó, imádom a lime-ot!

A Bustle-nek nyilatkozva Johnson nemrég arról beszélt, hogy idézeteit gyakran félreértelmezik és neki ebből elege lett.

Tudom, hogy túloztam ebben az interjúban, és meg lehet mondani, hogy túloztam, mert látják az arcom.

A túlzott reakciók miatt pedig előfordul, hogy felhúzza magát, így pedig még nagyobb túlzásokba esik. Szóba került a sajtóban korábban már az is, miszerint annak köszönheti sikereit, hogy napi 14 órát alszik.

Nagyon bosszantott, hogy a világon mindenki az alvási rendemről beszél, aztán egy ismerősöm rá is kérdezett. Mire én: << Megnézted az egész cikket, vagy csak a főcímét olvastad el? >>

Dakota Johnson pedig úgy tűnik, sokszor megelégeli a sajtóban elhintett kacsákat és szórakoztatás gyanánt inkább beáll mögéjük. Így pedig még nagyobb túlzásokat és ferdítéseket közöl a médiával a színésznő, aki egyre jobban élvezi is ezt a szerepkört.

Nyitókép: Shutterstock