A Bridgerton család egyik jelenete

Bridgerton-rajongók figyelem: Daphne teljesen megváltozott az új évad előtt

Phoebe Dynevor, a sorozat színésznője komoly változásokat eszközölt a kinézetén a harmadik évad előtt, a követői pedig egyszerűen imádják a stílusát. Bár még messze van az új részek megjelenési dátuma, már most nagyon nehéz kivárni az események folytatását.


Dynevor nemrégiben Instagram-oldalán osztott meg több képet is, melyekben nem tűntette fel konkrétan, hogy más lett a frizurája, azonban a szemfüles rajongók kiszúrták a változást. A posztban elrejtve néhány fotón jól látszik, hogy a 27 éves színésznő hosszú vörös haját levágatta, valamint új színt is választott.

A képeken már barna hajkoronával, frufruval jelent meg, a változással pedig egyszerűen nem tudnak betelni a rajongói, valamint a sorozat kedvelői sem. Már nem ez volt az első alkalom, hogy kacérkodott az új árnyalattal, ugyanis a 2022-es Met-gálán is barna fürtökkel jelent meg. Akkor egy átlátszó Louis Vuitton-ruhát viselt, haja pedig a hátán zúdult végig.

A rendezvényen volt kollégájával, Regé-Jean Page-dzsel tűnt fel, aki a sorozatban Daphne férjét, Simont, Hastings hercegét alakította. Bár Dynevor visszatért a folytatásra, Page az első évad után kiszállt a szériából, karakterét pedig kiírták. Számos pletyka kering arról, hogy esetleg az új évadra visszatér, azonban ő maga oszlatta el a kételyeket ezzel kapcsolatban egy bejegyzésében.

„Nem, nem megyek vissza a sorozatba, ezt a lapok találták ki”

— írta a posztban, melyet egy Jonathan Bailey-vel közös fotóval együtt tett közzé.

Még nem lehet tudni, hogy Dynevor szerepe marad-e a megszokott vörös fürtöknél, vagy a történeten belül is barnává válik a hajszíne, ellenben a követők mindkét esetben izgatottan várják a legújabb fejleményeket.

Nyitókép: Instagram/phoebedynevor

Forrás: Glamour