Minőségi borok, wellness, gasztro élmény – mutatjuk mi mindent kínál a Dráva Hotel

Minőségi borok, wellness, gasztro élmény – mutatjuk mi mindent kínál a Dráva Hotel

A harkányi Dráva Hotel igazán közel van az általunk egyik kedvelt borvidékhez, mely a Villányi borvidék csücskében található. Több Villányi programon szeretnénk az idei évben részt venni, és jó ötletnek tűnik összekötni egy wellness élménnyel a boros kalandot.


Miben tűnik ki a Dráva Hotel a környékbeli hotelektől? – kérdeztük meg Puch Esztert, a Dráva Hotel ügyvezetőjét.

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Mind a vendéglátásban, mind a szolgáltatás minőségében. A gasztronómiai élmény nyújtás ugyanannyira kiemelt a Dráva Hotelben, mint a wellness élmények. Fontos számomra, hogy minden étel intoleranciára fel vagyunk készülve, a diétákat tartó vendégeink is élményként élik meg az étkezéseket. Változó borlappal dolgozunk, a gasztronómiai területén tevékenykedő vezetőkkel közösen választjuk ki az ételekhez, környezethez és a vendégek összetételéhez illeszkedő kínálatot. Természetesen személyes kedvenceket is szerepeltetünk benne, és minden évben örömmel látom, hogy az adott időszakban szereplő kedvenc boromat igen sok vendég is megkóstolta.

Milyen egyéb boros vonatkozása van a Dráva Hotelnek?

Harkány bár gyógyfürdőhely, mégis a borvidékek vonzásában található. Villány 15 percen belül, a horvátországi Beljei borvidék 30 percen belül, a pécsi borvidék 20 percen belül érhető el, de 45-55 percen belül a Mohácsi és a Szekszárdi borvidékek is megközelíthetőek. Több pincészettel dolgozunk együtt, így nem csak a nagy nevek, de a feltörekvő tehetségek borai is megtalálhatóak a Dráva Hotel kínálatában. Igyekszünk egyensúlyt tartani, de első sorban a Villányi borok, azon belül is a vörös és a fehér borok szerepelnek a borlapon. Tavasztól jellemzőek a bor alapú koktélok is, amik látványosak, könnyedek, és egy kicsit kimozdítanak a megszokott ízekből.

​Érdemes megkóstolni az idei szezon slágereit is!

A környék gazdag alapanyagban, mind halak, vadak, jó minőségű zöldségek, füstöltáruk megjelennek. Érdemes megkóstolni ennek a vidéknek az ízeit.

A Dráva Hotel egy 4 csillagos wellness hotel, a hatalmas terület, az ősfás rész, a gondozott park és a mező is megtalálható nálunk, így nem csak a hotelszobák kényelme nyújt kikapcsolódást, hanem a természet közelsége és sokszínűsége is. Nálunk erdőfürdőzni is lehet!

(X)