Michelle Yeoh az Oscar-gálán

Michelle Yeoh elmagyarázta, miért adta Emma Stone Oscar-díját rossz színésznőnek

Nem volt balesetektől mentes a 96. Oscar-gála sem. A ceremónia során például Michelle Yeoh teljesen összezavarta a rajongókat azzal, hogy Stone Oscarját Jennifer Lawrence-nek adta át − most végre azt is megmagyarázta, miért.


Yeoh a legjobb színésznőnek járó díjat korábbi Oscar-díjas társaival, Sally Fielddel,Jessica Lange-dzsel és Charlize Theronnal együtt adta át, akik mindannyian rövid beszéddel tisztelegtek az idei jelöltek (Stone, Lily Gladstone, Carey Mulligan, Annette Bening és Sandra Hüller) előtt, mielőtt bejelentették volna, hogy Stone a győztes Yorgos LanthimosSzegény párák című filmjében nyújtott alakításáért.

Amikor Stone a színpadra érkezett, hogy átvegye trófeáját, Yeoh először Jennifer Lawrence-nek nyújtotta át a díjat, aki aztán átadta azt a zavart Stone-nak. A kínosnak tűnő interakció jó pár néző figyelmét felkeltette, de Yeoh azóta az Instagramon tisztázta, mi is történt valójában.

Gratulálok Emmának! Összezavartalak, de szerettem volna a legjobb barátnőddel, Jenniferrel együtt átadni neked az Oscart. Olyanok vagytok, mint én és barátnőm, Jamie Lee Curtis. Mindig ott vagyunk egymásért!!!

− magyarázta a képaláírásban, egy olyan fotó mellett, amelyen ő és Stone ölelkeznek a ceremónián.

Jennifer Lawrence \u00e1tny\u00fajtja EmmaStone-nak az Oscar-d\u00edjat

Fotó: Profimedia

Miután végül megkapta a szobrocskát, Stone érzelmesen köszöntötte jelölttársait, és elismerte a Szegény párák szereplőinek és stábjának erőfeszítéseit.

A minap este pánikba estem, hogy talán valami ilyesmi történhet, és a rendező Yorgos Lanthimos azt mondta nekem: »Kérlek, vedd ki magad ebből«. Igaza volt, mert ez nem rólam szól. Hanem egy csapatról, amely összeállt, hogy valami olyat hozzon létre, ami nagyobb, mint a részek összessége. És ez a legjobb része a filmkészítésnek

− mondta a színész a hollywoodi Dolby Theater színpadán.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia