Cynthia Nixon és Sara Ramirez

Az És egyszer csak... harmadik része sem nyerte el a nézők tetszését – szeretnék ha ez a szereplő távozna

Óriási a felháborodás a rajongók körében.


Ahogy arról már kritikánkban is beszámoltunk, az És egyszer csak...nem az igazi már. A Szex és New York folytatása egyszerűen nem tudja felülmúlni azokat az elvárásokat, amit elődje állított fel a nézőknek negyed évszázaddal ezelőtt. A legújabb részeket nézve egy izzadtságszagú, woke propagandát kísérhetünk figyelemmel, ami olykor bugyuta, néhol pedig egészen irritáló.

A rajongók a közösségi média különböző felületein bírálják a legfrissebb évadot. Mindenkinek hiányérzete van, de akadnak olyanok is, akiknek inkább túl sok. Ők azok, akik megszabadulnának egy karaktetől. Kitől? Chetől. Ugyanis Che Diaz nárcisztikus karaktere sokaknál kiveri a biztosítékot. Mr. Big minden genyósága ellenére sem volt ennyire népszerűtlen a SATC-fanok körében.


HBO, írók, producerek, az egész rohadt stáb, ha bármelyikőtök is azt akarja, hogy ez a sorozat akár csak egy kicsit is folytatódjon, kérem, szabaduljatok meg a felesleges töltelékanyagoktól. Ahelyett, hogy az HBO elnöke felkeresi Kim Cantrellt, hogy csináljon egy 10 másodperces jelenetet, miért nem fordítjátok ezt az energiát arra, hogy a Mirandát visszaadjátok nekünk, amit annyira szeretünk. Mutassátok meg a gyönyörű életet, amit Charlotte a családjával teremtett. Mutassátok meg nekünk a gyászoló Carrie-t, aki még mindig próbál a divatos, mesés, élettel teli énje lenni. A pokolba is, mutassátok be nekünk az új nőket/barátnőket, de úgy, hogy az valóban kapcsolódjon a történetükhöz. Ígérem nektek, hogy mi tényleg drukkolunk a sorozatnak. Samantha nélkül is elbírnánk, de legalább adjátok meg nekünk azokat a karaktereket, akiket megszerettünk

– olvasható egy kommentben.

Egész jó epizód volt de Che-nek mennie kell!

– írta egy másik rajongó, amit többen is megerősítettek:

Che egy rendkívül ellenszenves figura, és sok embert elriaszt a sorozattól. Nem kéne benne lennie.

A készítők persze próbálnak a nézők kedvébe járni, ugyanakkor nem biztos, hogy minden áron. Ezért, hogy Che egy esetleges harmadik évadban látható lesz-e vagy sem, idővel kiderül.