Gal Gadot

Gal Gadot titokban volt terhes –  negyedik gyermekének adott most életet

Március 6-án, szerda este a közösségi médiában jelentette be Gal Gadot, hogy megszületett negyedik lánygyermeke. Az internet örömteli meglepettsége jogos, hiszen a színésznő mindvégig titokban tartotta terhességet.A Wonder Womant megformáló színésznő Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a nagy hírt. Egy képet posztolt, amelyen újszülöttjét ölelgeti, a leírásban pedig megmagyarázta kislánya érdekes keresztnevének jelentését is.

Édes kislányom, üdvözöllek. A terhesség nem volt könnyű, de túléltük. Annyi fényt hoztál az életünkbe, méltóan a nevedhez: Ori, ami héberül azt jelenti, hogy 'az én fényem'. A szívünk tele van hálával

– írta a poszthoz.

A most harmincnyolc éves Gal Gadot már 2008 óta él boldog házasságban férjével, Yaron Varsanóval. Ori előtt pedig már három közös gyermekük született: Alma most tizenkét éves, Maya hét, mígDaniella kétéves.

A mostani szülés híre azonban nagyon meglepte a rajongókat a DailyMail cikke szerint, hiszen a színésznő nem jelentette be a nyilvánosság előtt várandóságát. Számos sztár is gratulált neki a közösségi médiában – többek között Aaron Paul színész vagy Lily Aldridge modell is.

2022-ben viszont egy interjúban Gadot áradozott a szülésről, és leírta, hogy mindig is fiatal anyaként képzelte el magát:

Fiatalon kezdtem. Huszonöt éves voltam, amikor terhes lettem Almával. Mindig is fiatal anya akartam lenni. Igen, három gyerek. Isten áldja őket, de ez nagyon sok munka.

Gadot nemcsak gyermekei miatt gondolja magát szerencsésnek, férje miatt is rendkívül hálás:

Együtt nőttünk fel. Tudom, hogy nem azért van velem, mert filmsztár vagyok. Azért van velem, mert szeret.


Nyitókép: FilmMagic / Bauer-Griffin /Axelle