Julia Robert és George Clooney

Julia Roberts szerint szörnyű lesz a George Clooney-val készülő filmjük

Majdnem 20 év kihagyás után Julia Roberts visszatér a romantikus vígjátékok színterére George Cloony-val karöltve. A színésznő a Cannes-i filmfesztiválon adott interjút a közelgő filmről.


A színésznőt legutóbb az Amerika kedvencei című romantikus vígjátékban láthattuk és most 20 év után érkezik ismét egy ilyen műfajú játékfilmmel. A Ticket to Paradise (jegy a paradicsomba) című közelgő filmről a Cannes-i filmfesztiválon kérdezte a Variety Julia Robertset, aki őszintén válaszolt.

Roberts azzal viccelődött az interjú alatt, hogy szerinte túl sok lehetőséget hordoz magában a film ahhoz, hogy jól süljön el. Szerinte szörnyű lesz és nem is rejti véka alá véleményét. Persze Clooney csak dicsérő szavakat kapott a színésznőtől.

„Túl sok lehetőség van ebben a filmben ahhoz, hogy nagyszerű legyen. Szerintem nagyon vicces és George is irtó szórakoztató és együtt is jól működünk. Valószínűleg szörnyű lesz, mert túl sok a lehetőség benne, egyszerűen csak felrobban. Szerintem a film reklámja ez kéne legyen: >>Valószínűleg szörnyű lesz<<”

- mondta Julia az interjúban.

Roberts és Clooney közös karrierje messzebbre nyúlik vissza, mint egy rövid, egynyári románc. A párosnak ugyanis ez lesz az ötödik közös filmje. Korábban együtt szerepeltek az Egy veszedelmes elme vallomásai, az Ocean's Twelve, az Ocean's Eleven és a Pénzes cápa című filmekben.

Azonban a 2022. októberében megjelenő Ticket to Paradise (jegy a paradicsomba) című film lesz az első közös romantikus vígjáték, amiben együtt láthatjuk a párost.

Nyitókép: Getty