Taylor Swift az Eras Tour londoni állomásán, a Wembley Stadionban 2024. június 21-én

Új gyűrű került Taylor Swift ujjára – gyönyörű a jelentése

De kitől kapta?


Taylor Swift Eras turnéja javában tart, melynek különböző állomásain a popsztár csodálatos ruhákban és kiegészítőkben lép fel.

Sok híres tervező által készített ruhákat láttunk már Swiften a fellépései során, Versace-tól Roberto Cavalliig, de van egy ékszer, melyet az énekesnő mostanában feltűnően sokat visel.

A pecsétgyűrűt egyik legjobb barátnőjétől, Gigi Hadidtól kapta ajándékba, mely mögött nagyon elgondolkodtató jelentés rejlik.

A Cece Jewellery-vel együttműködésben tervezett medálon Taylor szeretett macskájának, Benjamin Buttonnak a képe látható, gyöngyös szegéllyel körülvéve.

A gyűrű két oldalán lángoló szívek találhatók, közepükön egy számmal. Az egyik oldalon Swift kedvenc szerencseszáma, a 13, a másik oldalon pedig barátja, Travis Kelce mezszáma, a 87 áll.

Egy másik átgondolt részlet a gyűrű belsejébe gravírozott TTPD betűszó, mely az énekesnő The Tortured Poets Department című legújabb albumára utal.

Az ékszertervező Cece, aki korábban segített Hadidnak megtervezni egy gyűrűt Kendall Jenner számára is, a brit Marie Claire-nek elmondta, hogy megtiszteltetés volt egy darabot tervezni a világ egyik leghíresebb háziállatának, amely „korunk legikonikusabb nőjéhez tartozik”.

„Az a tény, hogy ez egy átgondolt ajándék volt Gigitől Taylornak, még különlegesebbé teszi. Imádjuk a barátságukat, és nagyon örülünk, hogy valami ilyen jelentőségteljes és édes dolgot tervezhettünk! A megbízás az Instagramon keresztül érkezett, és nagyon szórakoztató volt ezt a különleges darabot Gigivel közösen megtervezni”

– fogalmazott.

Nyitókép: Jo Hale/Redferns