Hailey Bieber

Itt vannak az első fotók a terhes Hailey Bieberről a nagy bejelentés óta

Hivatalosan is itt vannak az első képek Bieber Baby Bumpról!


Bieberék először mentek sétálni, mióta bejelentették, hogy babát várnak. Hailey Bieber egy fehér crop topban és egy drámaian túlméretezett fekete blézerben indult neki. A megjelenést egy alacsony szárú fekete nadrággal és napszemüveggel egészítette ki.

Justin mellette sétálva egy bő, vintage zenekaros pólóban és highlighter zöld lenge rövidnadrágban volt.

Hailey \u00e9s Justin

Fotó: Backgrid / Enews

Ez az első alkalom, hogy Bieber babapocakja nyilvánosan látható, mióta a pár március 9-én fotókat posztolt a kismama fotózásról az Instagramon. A képeken Hailey Bieber egy fehér csipkeruhát és hozzá illő fejkendőt visel, míg Justin a felesége pocakjához bújva látható.

Bieberék híres barátai közül sokan elárasztották a kommentszekciót jókívánságokkal.

Ahhhh itt jönnek a könnyek megint ❤️és „Szeretlek srácok!!!! ahhhhhhhhhhhh" – írta Kendall és Kylie Jenner. A Hadid nővérek is üdvözletüket küldték a leendő szülőknek: „Yayayayayyaaaaaaaa" (Gigi), és „chillieee williessssss annyira szeretlek titeket!!!!" (Bella).

Amikor megtudták, hogy Hailey terhes, az volt számukra a legszebb nap. Mindketten nagyon elérzékenyültek, és áldottnak érezték magukat. Nagyon védelmezték a babát attól a pillanattól kezdve, hogy tudomást szereztek róla

– mondta egy forrás a People-nek a bejelentést követően.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images