Harry herceg és Anna hercegnő.

Anna hercegnő nagyon haragszik Harryre, mégis beszélgetett vele – ez az oka

A királyi szakértők és rajongók kissé meglepődtek azon, hogy a hírek szerint egymással nem éppen jó viszonyt ápoló Anna hercegnő és Harry herceg kedélyesen csevegtek egymással a koronázás előtt.


Harry herceg és Anna hercegnő a koronázás után kerültek a nemzetközi sajtó figyelmének középpontjába, amikor a képen látszólag kedélyesen beszélgetnek és nevetgélnek együtt, mielőtt a szertartás elkezdődött volna.

Egy királyi szakértő szerint azonban a páros tagjai nincsenek túl jó viszonyban egymással annak ellenére, hogy kellemesen elbeszélgettek a ceremónián.

Anna hercegnő egy nagyon egyenes vonalú és nyers ember. Azt mondja, amit gondol, nem színlel semmit

– magyarázta Jennie Bond az OK!-nak.

Ez is érdekelhet: Harry herceg tényleg meghajolt apja, Károly előtt?

Fontos azonban megjegyezni, hogy egy ilyen nagyszabású eseménynél egyáltalán nem meglepő, hogy mindenki extrán udvarias a másikkal – még akkor is, ha nem szívleli az egyik illető a másikat.

Teljesen természetes volt, hogy inkább megállt és beszélgetett az unokaöccsével, akivel szerintem az évek során elég jól kijött, minthogy valamiféle nyilvános jelenetet rendezzen

– magyarázta Bond.

Emellett azonban a szakértő kiemelte, hogy a kedvesnek tűnő csevegések okán nem fognak megoldódni a problémák.

(..) Egészen biztos vagyok benne, hogy Anna mélyen legbelül nagyon dühös volt Harryre, amiért ennyire felzaklatta az édesanyját, a nagymamáját az utolsó éveiben

– folytatta a szakértő.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images