Harry herceg

Folyamatosan Diána balesete kísérti Harry herceget – ez az oka

A Harryékhez közelállók szerint a május 16-án történt autós üldözés még mindig kísérti a herceget, mivel több mint 25 éve az édesanyja, Diána hercegné is egy hasonló incidens során hunyt el.


A hírek szabályosan záporoztak, miután Harry herceg és felesége, Meghan Markle, illetve a hercegné édesanyja Doria Ragland nemrégiben egy fotósokkal folytatott autós üldözésbe keveredtek, amely kis híján balesettel végződött. Harry pedig állítólag azóta is az édesanyja párizsi balesetével való párhuzamokra gondol – legalábbis ezt állította egy forrás a People-nek.

Nyugtalanító helyzet volt, és megrázta őket, de örülnek, hogy mindenki jól van

– mondta a forrás.

Ez is érdekelhet: Harry herceg tényleg meghajolt apja, Károly előtt?

A sussexi herceg állítólag azt mondta a barátainak, hogy ez az élmény kellett ahhoz, hogy igazán megértse, mivel kellett szembenéznie az édesanyjának.

A pár szóvívője az eset után közleményt adott ki:

Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje és Ms. Ragland egy kis híján katasztrofába torkolló autós üldözésbe keveredtek egy rendkívül agresszív paparazzókból álló csapat kezei által. Ez a könyörtelen, több mint két órán át tartó üldözés többszörös ütközési veszélyt eredményezett, amelyben más közlekedők, gyalogosok és két New York-i rendőr is érintett volt... Bár közszereplőnek lenni a nyilvánosság érdeklődésével jár, ez soha nem mehet senki biztonságának rovására.

A szóban forgó közlemény utána New York-i rendőrség is megszólalt az esettel kapcsolatban:

A New York-i rendőrség segítséget nyújtott a Sussex hercegét és hercegnéjét védő magánbiztonsági csapatnak. Számos fotós volt, akik kihívás elé állították a közlekedésüket. Sussex hercege és hercegnéje megérkezett a célállomásra, és nem érkezett jelentés ütközésekről, idézésekről, sérülésekről vagy letartóztatásokról ezzel az üggyel kapcsolatban.

Forrás: Elle

Kép: Victoria Jones - WPA Pool/Getty Images