Harry sussexi herceg

Harry herceg: „Szeretném visszakapni az apámat és a bátyámat"

Harry herceg legújabb interjújában elárulta, hogy szerinte ennek az egésznek nem így kellett volna történnie, és hogy családot akar, nem egy szigorú intézményt.


A sussexi herceg a legutóbbi ITV-interjúban – két nappal a várva várt memoárja megjelenése előtt – arról beszélt, hogy vissza akarja kapni édesapját és testvérét. Így várhatóan ez a beszélgetés is megrázza a Buckingham-palota belső működésével kapcsolatos állításokat.

A herceg az ITV News at Ten műsorvezetőjének, Tom Bradbynek adott interjú előzetesében a következőket mondta:

Szeretném visszakapni az apámat, szeretném visszakapni a bátyámat.

Az ITV számára készített 90 perces műsor két nappal Harry Spare című önéletrajzi könyvének megjelenése előtt kerül majd adásba. A beszélgetés előzetesből pedig az is kiderül, hogy úgy érzi, ellenségként gondolnak rájuk, és hogy egyáltalán nem mutattak hajlandóságot a békülésre, bár az nem világos, hogy itt pontosan kire utal.

A Kaliforniában forgatott interjúban a herceg mélyrehatóan és részletesen fog beszélni a királyi családon belüli és kívüli életéről

– közölte az ITV.

Azonban a királyi család tagjai még a Netflxes dokumentumfilmre sem reagáltak, az, hogy a közelgő memoár, valamint az interjú mekkora pusztítást végezhet a monarchia megítélésén beláthatatlan. Az Independent egyik forrása információk birtokába jutott a könyv tartalmáról, melyet így jellemzett:

Általánosságban azt gondolom, hogy a könyv rosszabbul érinti majd a királyi családot, mint amire számítanak. Mindenre fény derül. Károly jobban jöhet ki belőle, mint amire gondoltam, de különösen Vilmosra nézve kemény lesz, és még Katalint is szélsőségesen érintheti.