Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg minden eddiginél jobban érzi édesanyja szellemének jelenlétét

Harry herceg és Meghan Markle Európába érkezve minden alkalmat megragadnak, hogy interjúk során a legtöbb kérdésre válaszoljanak. Többek között a sussexi herceg azt is elárulta, hogy néhai édesanyja, Diana hercegné jelenlétét minden korábbinál közelebbinek érzi.


Mielőtt a pár tovább ment volna Hollandiába, még megálltak Londonban, hogy benézzenek Erzsébet királynőhöz. Bár Harry herceg a tavalyi évben haza látogatott Fülöp herceg temetésére, valamint nem sokkal később Diana szobrának a leleplezésére is, a pár nagyon hosszú ideje először utazott vissza az Egyesült Királyságba együtt.

Ennek örömére a lehető legtöbb szereplési lehetőséget megragadják és minden kérdésre válaszolni szeretnének. Egyik ilyen interjúban például az is kiderült, hogy a herceg vigyázni szeretne a királynőre, és tudni akarja, vajon a megfelelő emberek vannak-e körülötte. Erről a témáról egy korábbi cikkünkből részletesebben lehet olvasni.

Az NBC Today című műsorában azt nyilatkozta Markle férje, hogy néhai édesanyja, Diana hercegné befolyását jobban érzékeli a tetteiben, mint valaha. Azt is hozzáfűzte, hogy úgy gondolja, vigyáz rá is, valamint testvérére — Vilmos hercegre — és az unokákra egyaránt.

Természetesen az apaság is szóba került, mely során elárulta, hogy mindig szeretett volna gyermekeket, és mindennél jobban élvezi a neveléssel és a családfői léttel járó káoszt.

„Amíg nem vagy szülő, mindenféle dolgokba belesodródhatsz, és talán elfelejted, hogy ki is vagy valójában. Archie abban a korban van, amikor már minden kérdést feltesz. Imádom. Minden részét imádom. Mindig is apa akartam lenni. Mindig is szerettem volna saját gyerekeket, és most van két kis emberkém, akikért én vagyok a felelős"

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében.