Meghan és Harry Floridában

Elcsípték! Harry herceg és Meghan Markle évfordulós randit tartott

Meghan Markle és Harry herceg május 18-án a hatodik házassági évfordulóját ünnepelte egy dupla randival.


A People beszámolója szerint Sussex hercegét és hercegnéjét szombaton egy dupla randin látták, bár a hivatalos évfordulójuk egy nappal később, május 19-én volt.

Harryék barátaik, Brian illvetve Tracy Robins társaságában töltötték el a kellemes estét egy vacsora keretein belül a Lucky's steakhouse-ban a kaliforniai Montecitóban.

Brian a Paramount Pictures vezérigazgatója, Tracy pedig divattervező, aki igen közel áll Meghanhoz. Olyannyira, hogy ő is egyike volt azon nőknek, akik a múlt hónapban csomagot kaptak Meghan amerikai Riviera Orchard dzsemjével.

Meghan és Harry frissen érkezett nigériai útjáról és azt tervezik, hogy a jövőben többet utaznak majd, árulta el Harry a People-nek a turné közben.

„Rendkívül fontos számunkra, hogy közvetlenül találkozzunk az emberekkel, támogassuk az ügyeinket és meghallgassuk őket, hogy megoldásokat, támogatást és pozitív változást hozzunk”

– mondta, illetve hozzátette:

„Csak ennyit lehet tenni otthonról és a Zoomon keresztül, ezért alig várjuk, hogy többet utazzunk, mert a munka számít. Legyen szó az Archewell Alapítványról, az Invictusról vagy bármely más ügyünkről, mindig lesz okunk találkozni azokkal az emberekkel, akik a munkánk középpontjában állnak.”

Meghan számára a nigériai látogatás „hihetetlenül emlékezetes és különleges volt” – mondta a People-nek.

„Ez önmagában a legjobb szuvenír, amit magunkkal vihetünk - az összes emlék, amit szereztünk”

– mondta, majd hozzátette, hogy különösen megható pillanat volt számukra, mikor az iskolás gyerekekkel találkoztak.

„Magamat láttam bennük”

– kezdte, majd folytatta:

„Láttam a lehetőséget ezekben a fiatal lányokban és ezekben a fiatal fiúkban. Ezt látjuk a saját gyermekeinkben is – fontos, hogy ígéretet és izgalmat adjunk nekik a jövőjükre nézve.”

Fotó: Profimedia

(Elle)