Harry sussexi herceg

Rangjához méltatlan intim fotó került nyilvánosságra Harry hercegről

Harry herceg és Meghan Marle kapcsolatáról az utóbbi hetekben rengeteg pletyka terjengett, gyakran bármilyen valóságalap nélkül. Most viszont kikerült egy fotó, melyen a sussexi herceg rangjához méltatlan helyzetben van, felesége pedig egészen biztos, hogy nem nézi jó szemmel.


Az elmúlt hetekben Harry herceg ellátogatott az Egyesült Királyságba, ahol kettesben töltött egy kis időt II. Erzsébet királynővel. Ezen az alkalmon hivatalos meghívást kapott családjával a platina jubileumi ünnepségekre. Sajnos a sussexi herceg szinte azonnal közölte, hogy megjelenésére nem feltétlen kell számítani, mivel szűkös az időbeosztása. A részletes magyarázata egy korábbi cikkünkben olvasható.

A nehézségek ellenére viszont megígérte, hogy Meghan Markle-el együtt megpróbálnak ott lenni a programok némelyikén. A pár szerelmi életéről és házasságáról nagyon sok pletyka kering az interneten, melyek szerint testbeszédkutatók és pszichológusok kettejük viszonyát károsnak és romlottnak tartják.

A szóbeszédek és a rosszindulatú megnyilvánulások elkerülése érdekében próbálnak kevesebbet szerepelni a médiában, a nyilvánosságot pedig háttérbe szorítani, ám nem mindig járnak sikerrel. Rangjuk miatt több rendezvényre is hivatalosak, melyek alól nem bújhatnak ki, magánéletüket pedig a lesifotósok hada nehezíti meg.

A napokban például egy olyan képet készítettek a hercegről, melyen eddig sosem látott testrészét villantotta meg. Markle feltehetően nem nagyon örül a fotónak, hiszen férje felsőteste szinte teljesen fedetlenül szerepel rajta, ez a látvány pedig csak az ő kiváltsága volt egészen mostanáig.