Károly walesi herceg és Harry sussexi herceg az Our Planet című film globális premierjén a Természettudományi Múzeumban 2019. április 04-én Londonban

Harry herceg nem láthatja Károlyt londoni látogatása során

Bár Harry herceg visszarepült az Egyesült Királyságba, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, a királyi rajongók ne számítsanak a sussexi herceg és az orvosi kezelés alatt álló Károly király találkozására.


A People szerint a királyi tartalék szóvivője megerősítette, hogy az uralkodó zsúfolt munkarendje miatt a héten nem láthatja apját.

Válaszul a sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra, hogy vajon a herceg találkozik-e az édesapjával, miközben ezen a héten az Egyesült Királyságban tartózkodik, sajnos ez nem lesz lehetséges Őfelsége programja miatt. A herceg természetesen megérti édesapja napirendjét a kötelezettségeivel és különböző egyéb prioritásaival kapcsolatban, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele

− közölte Harry herceg a szóvivőjén keresztül az outlettel.

A múlt hónapban Károly király azzal jelezte visszatérését a királyi szolgálatba, hogy feleségének, Kamilla királynénak a kíséretében ellátogatott a University College Hospital Macmillan Cancer Centre-be Londonban.

A kiránduláson készült egyik fotón ő és őfelsége mosolyogva üdvözölték a rákos intézmény előtt álló királyi rajongókat.

K\u00e1roly \u00e9s Kamilly

Fotó: Profimedia

Még februárban Harry herceg leült egy meglepetésinterjúra a Good Morning Americának, és megosztotta, hogy nem sokkal azután, hogy kiderült a rák diagnózisa, lehetősége nyílt meglátogatni az édesapját. A sussexi herceg a csatornának nyilatkozva elárulta, hogy a lehető leghamarabb látni akarta édesapját, és az ABC News riporterének, Will Reeve-nek elmondta:

Felpattantam egy repülőre, és elmentem meglátogatni őt, amint tudtam.

Amikor a négyszemközti találkozásukról kérdezték, azt mondta:

Nézze, szeretem a családomat. Azért a tényért, hogy felszállhattam egy repülőre, hogy meglátogassam őt, és bármennyi időt vele tölthettem, hálás vagyok.

Forrás: PureWow

Nyitókép: WireImage / Hussein / Samir Hussein