Harry herceg és Meghan Markle

Így segített Harry herceg Meghan Markle legrosszabb időszakában

Meghan Markle a legújabb podcast epizódjában Deepika Padukone színésznőt és mentális egészségügyi aktivistát látta vendégül. Beszélgetésükben mindketten megnyíltak arról, mikor voltak mélyponton az életükben. Harry herceg felesége a történetében azt is megosztotta, hogyan segített neki férje.


Először Padukone mesélte el, hogy milyen tapasztalatokat szerzett ahhoz, hogy karrierje során a mentális egészség témaköre mellett kötelezze el magát. Mondandója során egyszer csak arra az életszakaszra ért, mikor az állapota nagyon rosszra fordult, ezen a ponton pedig Markle is kapcsolódni tudott a témához.

A műsorvezető ekkor megosztotta saját történetét is, hogy megmutassa beszélgetőpartnerének, mennyire tud azonosulni a témával. Kezdetnek elismerte a színésznő bátorságát, amiért most már ki mer állni az emberek elé, és ösztönzően hat másokra, akik hasonló cipőben járnak. Ehhez természetesen szüksége volt arra, hogy segítséget kérjen a legrosszabb időkben, ennek felvállalása pedig mindenki számára egy fontos üzenet.

Meghan Markle amikor mélyponton volt, akkor Harry hercegtől kapott segítséget. Férje megtalálta egy tanácsadó telefonszámát, akit bármikor felhívhatott a hercegné, amikor úgy érezte, hogy már nem bírja tovább. Erre a pillanatra egy bevásárlóközpontban került sor.

Harry herceg éppen a megvásárolt termékekért fizetett, amikor a pénztárgép csippanásai közepette meghallotta a telefon kicsörgését is. Markle ezt követően beleszólt a készülékbe, bemutatkozott, és elmondta, hogy segítségre van szüksége.

„Azt hiszem, mindannyiunknak az a dolga, hogy igazán őszinték legyünk azzal kapcsolatban, hogy mire van szükségünk, és ne féljünk segítséget kérni”

— olvashatjuk a történet zárását és tanulságát a Marie Claire cikkében.

Nyitókép: Getty