Harry herceg

A családja állítólag ismét megsértődött Harry hercegre – ez az oka

A család egyik barátja szerint Harry Angliában töltött 28 órája alatt a rokonok „elgondolkodtak azon, hogy Harry egyáltalán miért is fáradozott azzal, hogy eljöjjön".


Harry már előre eltökélte, hogy időben visszaér az Egyesült Államokba, hogy láthassa a szülinapos kisfiát, Archie-t, és visszautasította a meghívást a koronázás utáni kötetlen ebédre. Sőt, állítólag a herceg már úton volt a repülőtérre, mielőtt még a hivatalos fényképek elkészültek volna.

A Telegraph hétfőn arról számolt be, hogy Harry még a Buckingham-palotát is meglátogatta londoni tartózkodása alatt, de sem az apjával, sem a testvérével nem találkozott.

Ez is érdekelhet: Harry herceg nem kért „térden állva bocsánatot” Károly királytól

A belsős információk szerint pedig a család, és legfőképp Károly nagyon csalódott volt emiatt.

A király ettől függetlenül állítólag tósztot mondott Archie-ra és Lilibetre, az unokákra, akiket alig ismer. A Vanity Fair úgy tudja, Harry és Vilmos között egyáltalán nem volt kapcsolat Harry rövid látogatása alatt.

Harry a windsori Frogmore Cottage-ból rendőri kísérettel ment el a koronázásra, és az apátságban a harmadik sorba szorult unokatestvérei, Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő mellé, valamint néhány székkel arrébb András herceg ült.

Beatrix és Eugénia az egyetlenek, akik igazán beszélgetnek Harryvel. Valójában nagyon közel áll Eugéniához és Jackhez, de a családja többi tagjával nem jó a viszony, akik még mindig nem heverték ki, amit mondott és tett

– állítja a forrás.

Harry végül időben visszatért Los Angelesbe, hogy meglátogassa fiát a születésnapján. Jövő hónapban azonban minden bizonnyal újra megjelenik az Egyesült Királyságban egy bulvárlap ellen indított bírósági per miatt.

Forrás: Vanity Fair

Kép: Getty Images