Meghan Markle és Harry hecreg

Harry herceg drasztikusan megváltozott az esküvője után – állítja egy szakértő

Harry herceg az esküvője utáni napokban teljesen máshogy viselkedett, mint korábban – állítja egy testbeszéd-szakértő.


Harry herceget szabályosan kicserélték az esküvője után, legalábbis egy Judi James nevű testbeszéd-szakértő így látja a dolgokat.

Harry herceg olyan finom jeleket mutatott, amelyek azt bizonyították, hogy hatalmas változás állt be a hozzáállásában a Meghan Markle-el kötött házasságát követő napokban

– mondta James.

Ez is érdekelhet: Felröppentek a pletykák Harry és Meghan Markle „különválásáról”

A szakértő elmondása szerint Harry „nyugodtnak látszott”, és úgy tűnt, hogy sikerült felvennie az „alfa-szerepet", amikor ő és felesége, Meghan Markle megérkeztek a Károly 70. születésnapját ünneplő kerti partira 2018. május 22-én.

Az előbb említett alkalom azért számít emlékezetesnek, mert Sussexék ekkor jelentek meg először nyilvánosan friss házaspárként.

Miután kiheverte az esküvőhöz kapcsolódó idegességét, nyugodtnak és boldognak tűnik, ahogy Meghan előtt lépked, egyenes felsőtesttel és cilinderrel az egyik kezében

– folytatta a szakértő.

Harry öröme és magabiztossága azonban minden bizonnyal nem tartott túl sokáig, ugyanis másfél évvel a parti után már olyan szinten megromlott a kapcsolata a családdal, hogy a feleségével együtt Amerikába költöztek.

Forrás: Mirror

Kép: Getty Images