Harry és Meghan a királynő temetésén

Újabb balhé a királyi családban: erre az eseményre nem hívták meg Harryéket

Harry herceg és Meghan Markle egy igen fontos családi eseményre nem kapott meghívást, ami mutatja, hogy milyen jelenleg a kapcsolatuk a királyi család tagjaival.


Az esemény

III. Károly király a jövőhéten ünnepli születésnapját, melynek ünnepségére egy forrás szerint Harry és Meghan nem kapott meghívást.

„Attól tartok, ez a kapcsolatok jelenlegi állapotát tükrözi”

– mondta a forrás a Page Six-nek.

Állitóag ez az első olyan alkalom, mikor Harry-t nem látják szívesen Károly születésnapi ünnepségén. A herceg és apja kapcsolata egyre instabilabbnak tűnik, hiába vehetett részt Károly koronázásán májusban.

Az ok

A Harry és a királyi család tagjai között fokozódó feszültség valószínűleg a bírósági harcnak köszönhető, melyet Harry vív meg a Daily Mirror, a Sunday Mirror és a Daily Express mögött álló kiadóvállalattal.

A királyi család azonban a legtöbb esetben kerüli a konfrontációt a médiával. Így számukra Harry pereskedése nem a monarchia hírnevének védelme, hanem olyan feszültség, melyre nincs szükségük. Valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy idén Harryék nem kaptak meghívást Károly király születésnapi bulijára.

Már csak az a kérdés, hogy vajon hány eseményből hagyják még ki Harryéket az elhúzódó pereskedés miatt?

Nyitókép: Getty