egy nő bögrével a kezében az autójának támaszkodik sapkában, dzsekiben, mögötte a hátizsákja a csomagtartóban

Kávéimádó vagy? Akkor ezt a tárgyat minden utazásra vidd magaddal

Ha te is a kávé szerelmesei közé tartozol, ez a tipp segíthet pénzt megtakarítani utazás közben.


Egy michellee48b2133e7 felhasználónévre hallgató légiutas-kísérő, aki egy „nagy amerikai légitársaságnál" dolgozik, megosztotta a Buzzfeeddel, milyen hasznos lehet egy hordozható vízforraló.

Ő a hordozható vízforraló mellett egy utazó French Press bögrét és a kedvenc őrleményeit használja a tökéletes kávé elkészítéséhez. Ahogy írta:

Hogy útközben megspóroljak néhány dollárt a kávén, vettem egy összecsukható vízforralót, és egy utazó French press bögrét, és friss kávét készítek a szobámban. Csak töltsd egy szendvicszacskóba a kívánt őrleményt. A vízforralóval különböző felhasználási módokkal teát, zabpelyhet és rament is készíthetsz, mint tartalék étkezési lehetőség.

A mai Black Friday alkalmával akár be is ruházhatsz egy ilyenre, de számos más opció is van, amivel megkönnyítheted az utazásaidat. Például rengeteg szálloda-, üdülési és repülőjegy-ajánlatot is kínálnak olcsóbban.

egy f\u00e9rfi online v\u00e1s\u00e1rol a Black Friday akci\u00f3ival

Fotó: Getty Images

De hogyan biztosíthatod be nyaralóként magadnak a legjobb ajánlatot? Egy utazási szakértő megosztotta a legjobb tippjeit a Black Friday akciók elcsípéséhez.

Shahab Siddiqui, a FlightsFinder.com alapítója elmondta:

A Black Friday remek lehetőség arra, hogy sok pénzt spóroljunk a repülőjegyeken és egyéb utazási költségeken, például a szállodákon és az autóbérlésen.

Fontos, hogy felkészüljünk arra, amikor a kedvezmények beindulnak, hogy valóban a lehető legalacsonyabb árat kapjuk. Mielőtt megerősíted a foglalást, figyelj az olyan rejtett díjakra, mint az egyedi ülésfoglalás és a fedélzeti szórakoztatás.

Forrás: Express

Nyitókép: Shutterstock