egy nő fejéhez hajtja a fejét egy férfi szerelmesen

7 jel, ami elárulja, hogy valóban bejössz neki

A társkeresés egyik legnehezebb része, hogy időt és energiát fektetsz egy olyan emberbe, aki nem biztos, hogy olyan elkötelezett a kapcsolat iránt, mint te. Nem mindig könnyű megállapítani, hogy az érzéseid valóban viszonzásra találtak-e. Van azonban néhány kulcsfontosságú jel, amiből kiderítheted, hogy a másik hogy érez irántad valójában.


Inkább arra figyelj, hogy bánik veled valaki, mint arra, mit mond. Bárki állíthatja, hogy szeret, de a viselkedése nem hazudik

− mondja Christine Scott-Hudson pszichoterapeuta. Összeszedtünk neked pár árulkodó jelet, amiből megállapíthatod, ha őszintén beléd van esve valaki.

​1. Önzetlen dolgokat tesz érted

Ha valaki komoly érzelmeket táplál irántad, akkor önzetlenséget mutat, és azért tesz meg kedves dolgokat, mert tudja, hogy ezzel boldoggá tehet téged, nem pedig azért, mert cserébe akar valamit. Nem vár elismerést vagy megerősítést, csak szeretné, hogy újra mosolyogni lásson téged.

​2. Érdekli, hogy mi történik az életedben

Az a személy, aki valódi érzéseket táplál irántad, naprakész akar maradni, hogy mi történik az életedben. Ha nem tartjátok a kapcsolatot egész nap, akkor is fontosnak fogja tartani, hogy bejelentkezzen, csak hogy lássa, hogy vagy. Akkor is ott van melletted, ha ki kell eresztened a levegőt, és szívesen ad tanácsot, ha kérdezed. Ha valaki sok energiát fektet abba, hogy megismerjen téged, és az életed részévé váljon, akkor valószínűleg őszintén beléd van esve.

​3. Amit mondasz, az tényleg számít neki

egy n\u0151 \u00e9s egy f\u00e9rfi besz\u00e9lgetnek egym\u00e1sra figyelve

Fotó: Shutterstock

Ha valakinek valóban fontos vagy, akkor a gondolataid, érzéseid és véleményed számítanak neki, és ezt a testbeszédén és a tettein keresztül is látni fogod. Például, amikor szemtől-szemben beszélgettek, igyekszik minél több szemkontaktust teremteni. Amikor valamiről beszéltek, átgondolt kérdéseket tesz fel, és olyan megjegyzéseket tesz, amelyekből tudod, hogy figyel rád.

​4. Emlékszik a részletekre

Aki komolyan gondolja, az emlékezni fog a részletekre. Nem felejt el olyan alapvető dolgokat, mint a születésnapod vagy a kedvenc ételed. Azokat az apróságokat is megjegyzi, amiket csak úgy mellékesen mondasz.

​5. Nyitott és őszinte veled

Ha valaki őszintén beszél arról, hogy mit érez irántad, nem okoz neki gondot megosztani veled az életét. Megnyílik a bizonytalanságairól, félelmeiről és a jövőre vonatkozó álmairól. Azt akarja, hogy tudd, bízik benned, és hogy cserébe te is bízhatsz benne.

​6. Tiszteletben tartja a határaidat

egy n\u0151 nevet h\u00e1travetett fejjel, egy f\u00e9rfi szerelmesen n\u00e9zi

Fotó: Shutterstock

Az egészséges kapcsolathoz fontos, hogy a partnered tiszteletben tartsa a határaidat. Aki valóban érez irántad valamit, az mindig kérdés nélkül elfogadja a „nem"-et válaszként. Soha nem próbál nyomást gyakorolni rád, erőltetni valamit, vagy manipulálni.

​7. Következetes és betartja a szavát

Nehéz kialakítani egy kapcsolatot, ha a másik egyszer ezt mondja, máskor meg az ellenkezőjét. A következetesség és az elkötelezettség betartása kulcsfontosságú dolgok, amikre érdemes odafigyelni. Ha valaki szeretne téged az életében, akkor prioritásként fog kezelni. Következetesen kommunikál, és olyan terveket sző veled, amelyeket végig is csinál.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock