Jennifer Lawrence 2019-ben

Miért kutakodik titokban régi osztálytársai után Jennifer Lawrence?

Ha azt hitted, hogy a hírességek mentesülnek a régi ismerősők utáni kutakodás intrikája alól, akkor tévedsz. Úgy tűnik, Jennifer Lawrence is előszeretettel nyomoz az interneten, ha olyan emberekről van szó, akikkel régebben például egy osztályba járt.


Az Oscar-díjas színész, aki a hamarosan megjelenő Barátnőt felveszünk című vígjáték főszereplője lesz, az E! Newsnak elárulta, hogy időnként ráguglizik régi középiskolai osztálytársaira. Mindez azonban annak köszönhető, hogy"nagyon rosszul érzi magát amiatt, ahogyan az egyik iskolai barátjával bánt.

Véletlenül zaklató lettem, ugyanis ezt aTyler nevű gyereket jól meggatyáztam. Egy futballmeccsen gatyáztunk, és én véletlenül megfogtam az alsóneműjét, és ő nagyon zavarba jött. Nagyon rosszul érzem magam, néha ráguglizok. Csak hogy tudjam, jól van

– mesélte viccesen a színésznő.

Lawrence azt is elárulta, hogyan miképp birkózott meg a gonoszkodásokkal, amiket osztálytársai csináltak vele:

Egy Meredith nevű lány egy halom meghívót adott nekem a születésnapi partijára, de engem nem hívtak meg. Megkért, hogy osszam ki őket. Hát nem aljas dolog ez? Semmi baj, leköptem őket, és kidobtam a szemétbe.

A színésznő egyébként 2019 és 2021 között szünetet tartott a színészkedésben, és 2022-ben született meg első gyermeke.

Arról, hogy miért döntött úgy, hogy visszatér a vígjátékhoz, a Reutersen keresztül így nyilatkozott:

Nem akartam semmilyen műfajjal foglalkozni. Nem akartam dolgozni, viszont amikor megkaptam ezt a forgatókönyvet, elolvastam, és ez volt a legviccesebb, amit életemben valaha olvastam. Így gyorsan megváltoztattam a véleményemet, és négy hónappal később már a forgatáson voltam

A Barátnőt felveszünk című vígjáték június 22-én érkezik a mozikba.