Jennifer Lopez és Ben Affleck a Flash - A villám című film Los Angeles-i premierjén 2023. június 12-én Hollywoodban

Először mesélt J.Lo Ben Affleckkel történő 2003-as szakításáról

A popsztár az Apple Music This Is Me...Now Radio műsorábanadott interjút pénteken megjelenő új albuma kapcsán, melyben felidézte jelenlegi férjével való korábbi szakítását.

Jennifer Lopez először beszélt annak részleteiről, miért fújták le Ben Affleckkel 2003-as esküvőjüket.

Lopez és Affleck először a 2000-es évek elején randiztak, majd jegyben is jártak, de az esküvőjük előtti napon lemondták a ceremóniát 2003 szemptemberében, és közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben megmagyarázták, hogy miért.

„Az esküvőnket övező túlzott médiafigyelem miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az időpontot. Amikor komolyan fontolóra vettük, hogy három különböző helyszínen három különböző „ál menyasszonyt” bérelünk fel, rájöttünk, hogy valami nincs rendben. Kezdtük úgy érezni, hogy életünk legboldogabb napjának szelleme veszélybe kerülhet. Úgy éreztük, hogy aminek egy örömteli és szent napnak kellett volna lennie, azt elronthatják nekünk, a családunknak és a barátainknak”

– írták akkor.

Lopez képviselője 2004 januárjában megerősítette a hírt, hogy az énekesnő és Affleck szakítottak.

J.Lo. az Apple Music This Is Me...Now Radio című műsorban nemrég a 2003 szeptembere és 2004 januárja közötti időszakról beszélt, mi is történt abban a néhány hónapban, melyről úgy fogalmazott, hogy fokozatos, lassú szakítás volt.

„Nem abban a pillanatban szakítottunk, hanem a következő néhány hónap során történt. Mert amit tett, az az volt, hogy kétségeket ébresztett bennem, és mindkettőnkben, hogy mi is a kapcsolatunk, és hogy hová tart, azt hiszem. És a szívem mélyén tudtam, hogy vele akarok lenni életem hátralévő részében, tudtam. De nem éreztem, hogy ez sikerülni fog. És ez megrémített. Nagyon nehéz volt, nagyon szomorú pillanat volt elengedni valakit, akit igazán szeretsz, mert egyszerűen nem tudsz rájönni. Egyszerűen nincs meg a kapacitásod és a képességed abban a pillanatban, érzelmileg, hogy rájöjj

– fogalmazott az énekesnő, aki szerint egyszerűen nem voltak elég érettek még a színészzel.

Még akkor is, ha ő a húszas évei végén járt, én pedig a harmincas éveim elején, ez még mindig nem volt... Nem álltunk készen arra, hogy megbirkózzunk vele, hogy egymásra nézzünk és azt mondjuk, hogy ami köztünk van, az valódi, le kell kötnünk magunkat, dolgoznunk kell rajta. Egyszerűen még nem voltunk ott. Így hát azt mondtuk: 'Ó, ezt csinálják az emberek, szakítanak, amikor a dolgok nehézzé válnak, és mi most külön utakon megyünk. És elmentünk, és mindketten megpróbáltuk, és találtunk más embereket, és gyönyörű gyerekeink születtek, és más családokat alapítottunk, és utána még más kapcsolataink is voltak.'

Lopez hozzátette, ahhoz, hogy újra együtt legyenek, rengeteg dolognak kellett történnie, többek között annak, hogy egyedül is megálljanak a lábukon és jól legyenek.

„[...]És ez csak akkor történt meg, amikor mindketten rengeteget dolgoztunk, és eljutottunk egy olyan helyre, ahol azt gondoltam, hogy tudod mit? Teljesen jó vagyok egyedül is. Nyugodt vagyok, szeretem az életem, van ez a csodálatos karrierem, amit felépítettem magamnak, vannak ezek a csodálatos gyerekeim... vannak nagyszerű barátaim, és ekkor bukkant fel újra.”

(Elle)

Nyitókép: Profimedia