A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton család-sztárja coming outolt: bátran vállalja, hogy a nőket szereti

A Bridgerton családban szereplő Jessica Madsen a Pride hónap kezdetét ünneplő posztban nyíltan beszél identitásáról - és szerelmi életéről.


Június 1-jén, szombaton a 32 éves Madsen egy szívhez szóló posztot osztott meg Instagram-fiókján, amelyben megosztott néhány, az LMBTQ+ közösséget ünneplő műalkotást, valamint egy történelmi fotót a Stonewall-lázadást követő felvonulásról. A színésznő egy egyszerű szelfit is megosztott, közeli felvételen pózolt a kamerának, miközben színes, nyakkendős pólót viselt, szivárványos strasszkövekkel az arcán és egy sapkát, amin az állt, hogy: „LOVE SUPREME”.

A képhez Madsen azt írta, hogy „szerelmes egy nőbe, hangosan és büszkén!”, és a hashtageket is hozzátette: „#pride #pridemonth #loveislove #gaypride”.

Több Bridgerton-sztárja támogató kommenteket írt Madsen posztjához, köztük Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja, és Jonathan Bailey, aki Anthony Bridgertont játssza. Hannah Dodd, aki Francesca Bridgertont alakítja a sorozatban, szintén támogatását fejezte ki, azt írva: „Szeretleeeek” egy sárga szív emojival. Joanna Bobin, aki Lady Cowper-t alakítja, szintén hozzászólt: „Hajrá kislány! Szeretlek", míg az eredeti Bridgerton könyvsorozat szerzője, Julia Quinn szivárványos szív emojik gyűjteményével kommentált.

Madsen már korábban is őszintén beszélt a szexualitásáról. 2023 júniusában is megnyílt identitásáról egy hasonló Instagram-posztban, és a biszexualitásról szóló grafikákat osztott meg, amelyeken ez állt: „A biszexuálisok nem »zavarodottak«”. A képaláíráshoz azt írta: „Bi az út.... Boldog Pride hónapot 🌈❤️”.

A múlt hónapban Madsen a Bridgerton karaktere iránti gyűlölet kapcsán így nyilatkozott és a PEOPLE-nek:

Az internet megvadult. Úgy értem, az emberek nem a legnagyobb rajongói.

Hozzátette, hogy „érdekes kommenteket és néhány érdekes DM-et” kap, amelyekben az áll, hogy „Köszönöm, hogy ennyire utálhatlak”, vagy „Imádlak ennyire utálni”. Azzal viccelődött, hogy az üzenetekre azt válaszolja, hogy „Szívesen”.

Ettől úgy érzem, hogy jól végeztem a munkámat. Tényleg nem veszem magamra ezeket a dolgokat. De szeretem, ha az emberek, akikkel találkozom, értékelik a sorozatot

– mondta az interjújában, majd azt is megosztotta, hogy a 3. évad második részében „nagy fordulatok” várnak a karakterére.

Forrás: People

Nyitókép: Netflix