Jennifer Lopez és Ben Affleck

Másodszorra is válik JLo és Ben Affleck? Minden jel erre utal

Jennifer Lopez szerdán ismét férje, Ben Affleck nélkül lépett ki a nyilvánosság elé, miközben olyan pletykák keringenek, hogy a hollywoodi pár a szakítás szélén áll.


A sztárpárt utoljára hét héttel korábban, március végén látták együtt, amikor New Yorkban ebédeltek, ez pedig erős okot ad a találgatásokra és a pletykákra.

JLo és Ben Affleck 2002 végén jegyezték el egymást, majd egy évvel később szakítottak, 2004-ben pedig végleg véget vetettek kapcsolatuknak.

Ezután 2021 áprilisában az 54 éves JLo-t és az 51 éves Bent több mint egy évtized után újra együtt látták, ami kapcsolatukról szóló pletykákat keltett. Végül nyilvánosságra hozták újraéledt románcukat, és 2022 júliusában összeházasodtak.

Most azonban újabb pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a párkapcsolatuk nem működik és lehet, hogy kevesebb mint két év házasság után ismét a válás felé tartanak. Az In Touchnak nyilatkozó forrás azt állította, hogy Ben már ki is költözött a házastársi otthonukból.

Íme a főbb jelek, melyek a páros szakítására utalnak!

Kiköltözés

Az In Touchnak nyilatkozó forrás szerint Ben már elköltözött a Lopezzel közös, 60 millió dolláros otthonukból. A kétgyermekes anyát kedden Beverly Hillsben látták házvadászaton férje nélkül.

„Most a munkájára és a gyerekeire koncentrál. Ben már elköltözött, és valószínűleg el kell adniuk az álomházat, amit két éven át kerestek”

– mesélte a Lopezhez közelálló forrás.

„Mindig szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja irányítani Bent, Ben pedig nem tudja megváltoztatni Jennifert. Kizárt, hogy ez a kapcsolat tartósan fennmaradhatott volna.”

Szóló megjelenések

A rajongók vették észre, hogy a páros az utóbbi időben sok időt töltött külön, és egymás nélkül vettek részt nyilvános eseményeken. Jennifert szerdán férje, Ben Affleck nélkül mutatkozott, miközben olyan pletykák keringtek, hogy a hollywoodi pár a szakítás szélén áll.

JLo május 6-án a Met-gálán is egyedül jelent meg.

A legutóbbi közös kiruccanásuk során pedig feszültnek tűntek, amikor a Cecconi's-ban ebédeltek.