Kate Moss piros ruhában a vörös szőnyegen

Kate Moss várhatóan tanúskodni fog Johhny Depp ügyében

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy az 1990-es években Kate Moss és Johnny Depp egy párt alkottak. A szupermodellt Depp jogi csapata várhatóan cáfoló tanúként hívja be a bíróságra, ahol az Amber kontra Johnny per zajlik.


Egy A Karib-tenger kalózai sztárjához közel álló forrás megerősítette a CNN-nek, hogy Kate Moss és Depp a mai napig közel állnak egymáshoz. Johnny 50 millió dollárra perelte volt feleségét rágalmazásért, melynek bírósági tárgyalása még most is tart.

Korábbi cikkünkben már említettük, hogy Heard az egyik tárgyalás során Kate Moss nevét említette, aminek Johnny Depp csapata azonnal meg is örült. Később kiderült, hogy azért jött lázba a Deppet védő jogi csapat, mert ezáltal Kate Moss is behívható tanú lett.

Az ügy folyamatosan új fordulatot vesz. A hétfői tárgyalás során Heard csapata több szakértő tanút is bemutatott, köztük két orvost. Dr. Richard Moore, a kézműtétekre szakosodott ortopéd sebész szakértőként azt vallotta, hogy az ujján szerzett sérüléseket nem okozhatta volt felesége egy üveggel.

Dr. David Spiegel pszichiáter, aki a párkapcsolati erőszak szakértője azt vallotta, hogy szerinte Depp olyan viselkedést mutatott, amely összeegyeztethető egy szerhasználati zavarral küzdő személy viselkedésével, valamint egy párkapcsolati erőszak elkövetőjének következetes attitűdjével.

Azonban a két orvos közül egyik sem vizsgálta, vagy beszélt Deppel soha. Moore és Spiegel is csupán az üggyel kapcsolatos orvosi feljegyzésekből és tanúvallomásokból következtetett.

Mindkét fél ügyvédei várhatóan pénteken mondanak zárónyilatkozatot az ügyben.

Nyitókép: Shutterstock