Tom, Kamilla és Laura

Minden, amit tudnod kell Kamilla királyné gyermekeiről

Jóval azelőtt, hogy III. Károly király hitvesévé vált volna, Kamilla királynő Andrew Parker Bowles felesége volt, akivel két gyermeket neveltek fel.


Bár Kamilla fia és lánya kevésbé áll a figyelem középpontjában, mint királyi mostohatestvéreik − Vilmos és Harry herceg −, Tom Parker Bowles és Laura Lopes még mindig kulcsszerepet játszik édesanyjuk támogatásában a színfalak mögött. Még Kamilla öt unokájának is van szerepe a korona szolgálatában, hiszen a Buckingham-palota nemrég bejelentette, hogy ők lesznek a május 6-i koronázás díszpolgárai.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a Harper’s Bazaar segítségével mindazt, amit Kamilla gyerekeiről és unokáiról tudni kell.

​Tom Parker Bowles

Kamilla \u00e9s Tom, a fia

Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Thomas Henry Charles Parker Bowles Kamilla és Andrew legidősebb gyermeke. Ő 1974. december 18-án született. Az akkori Károly herceget - aki ekkor már közeli barátságban volt Kamillával − nevezték ki keresztapjának.

Tom neves gasztro író lett, olyan kiadványokban publikált, mint a GQ, az Esquire és a Mail on Sunday, valamint több szakácskönyvet is írt. 2010-ben megnyerte a Guild of Food Writers díját a Full English című, az angol konyháról szóló útirajzával. 2005 szeptemberében vette feleségül Sara Buys-t. A párnak két gyermeke született, Lola és Freddy, mielőtt 2018-ban elváltak.

​Laura Lopes

Kamilla és Andrew 1978. január 1-jén köszöntötték második gyermeküket, Laura Rosa Parker Bowlest. Laura az Oxford Brookes Egyetemen művészettörténetet és marketinget tanult, később sikeres kurátor lett. 2005-ben társalapítója volt a londoni Eleven Fine Artnak, ahol a következő 10 évben a galéria igazgatójaként dolgozott.

2006 májusában hozzáment Harry Lopeshez, Lord Astor of Hever unokájához. Három közös gyermekük van: Eliza, Gus és Lajos.

​Eliza Lopes

Eliza K\u00e1roly kez\u00e9ben Vilmos \u00e9s Katalin esk\u00fcv\u0151j\u00e9n

Fotó: John Stillwell-WPA Pool/Getty Images

Eliza, Laura és Harry legidősebb gyermeke 2008. január 16-án született. Hároméves korában koszorúslányként vett részt Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén.

​Louis és Gus Lopes

Laurának és Harrynek van egy közös ikerfia is, Louis és Gus, akik 2009. december 30-án születtek. A Buckingham-palota nemrég jelentette be, hogy mostoha-unokatestvérükkel, György herceggel együtt díszpoggyászként vesznek részt Károly és Kamilla májusi koronázásán.

​Freddy Parker Bowles

Tom és Sara legkisebb gyermeke, Freddy 2010 februárjában született. Unokatestvéreihez, Louishoz és Gushoz csatlakozik majd, mint az egyik díszpolgár a koronázáson.

Nyitókép: Matt Cardy - WPA Pool/Getty Images