Meghan Markle és Károly király egymás mellett állva beszélgetnek

Kiderült: Károly király Vilmossal ellentétben kommunikál Harryvel

Bár az egyértelmű, hogy Vilmos herceg és Harry herceg családja között igen feszült a viszony, úgy tűnik, hogy Károly király melegebb kapcsolatot ápol Meghanékkal.


A People magazinjának adott interjújában a Bazaar királyi főszerkesztője, Omid Scobie elmondta, hogy jelenleg hogyan állnak az uralkodó és a pár között a dolgok.

„Szembetűnő különbség Károly és Vilmos között, ami a Harryvel való kapcsolatukat illeti, hogy Harry és Károly között még mindig melegség van”

– mondta az újságnak a szakértő.

A szakértő azt is elárulta, hogy Harry szeretné, ha Károly az életük része lenne, illetve Meghan sem zárkózik el apósa elől.

„Meglepődve tapasztaltam, hogy még Meghan is folytat valamiféle levelezést Károly királlyal. Átküldi a gyerekek fotóit, bár nem közvetlenül neki. De van ott hajlandóság.”

Attól függetlenül, hogy időnként kommunikálnak egymással, Károly király nem hívta meg Harryéket a 75. születésnapi partijára, amelyre a Clarence House-ban került sor. A hónap elején a Sunday Times azt állította, hogy Harry visszautasította a meghívást a király születésnapi ünnepségére, de egy Meghanékhoz közel álló forrás nem sokkal később cáfolta ezeket az állításokat.

„A brit média szalagcímeire reagálva, nem történt semmilyen kapcsolatfelvétel Őfelsége közelgő születésnapi meghívásával kapcsolatban”

– mondta a bennfentes a Bazaarnak.

„Csalódást keltő, hogy a Sunday Times tévesen közölte ezt a történetet.”

Azt azonban egyik oldalról sem cáfolja semmilyen forrás, miszerint Vilmos herceg és Harry herceg között egyre csak növekszik a szakadék. A testvérek nem kommunikálnak egymással és ezen a helyzeten kicsit sem segít Harry Tartalék című memoárja.

„Vilmos elárulva érzi magát és szomorú a helyzet miatt. De nem is ért egyet azokkal a dolgokkal, amiket a bátyja szerint ő tett. Úgy érzi, hogy elvesztette Harryt, és nem akarja ismerni ezt az énjét”

mondta egy forrás a Scobie-nak.

Nyitókép: Getty

(HB)