Vilmos és Katalin

Eddig nem látott részletre derült fény Katalin és Vilmos esküvői képén

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy eddig soha nem látott fotót osztott meg 13. házassági évfordulójuk alkalmából, és egy olyan különleges részletet fedeztünk fel rajta, amelyen 2011-ben átsiklott a tekintetünk.


A walesi hercegi pár az Instagram-oldalukon tette közzé a fekete-fehér portrét, amelyet Millie Pilkington brit fotós készített, és egy egyszerű feliratot mellékeltek hozzá:

Ma 13 évvel ezelőtt!

A felvételen a pár csak úgy sugárzik, mind a ketten makulátlanul néznek ki. Katalin hercegné az ikonikus Sarah Burton for Alexander McQueen ruhában látható a képen, rajta a lenyűgöző Cartier Halo Tiara, míg Vilmos teljes katonai öltözékben, a Blues and Royals fekete gardróbkabátos egyenruhájában pompázik.

A sasszemű királyi rajongók azt is észrevehetik, hogy egy fontos momentumot rejt a pár öltözéke: ha jobban megnézzük, Vilmos herceg itt egy teljesen más ruhát visel, mint amiben az oltárhoz sétált.

A Westminster-apátságban az oltárhoz lépve Vilmos az ír gárda skarlátvörös tunikáját viselte. A walesi herceg akkoriban az ezred vezérezredese volt, ezt a tisztséget később, 2022-ben felesége, Katalin vette át.

A Spare című leleplező memoárjában Harry herceg részletesebben is kitér Vilmos öltözékváltására, azt állítva, hogy bátyja „frusztrált” volt amiatt, hogy nem tudta kontrollálni az öltözékét. Harry a 2022-ben megjelent könyvben azt írta:

Megkérdezte a nagyit, hogy felveheti-e a Brit zászlós díszszemle felszerelését, de ő elutasította. Örökösként az első számú szertartásruhát kellett viselnie.

Majd azzal folytatta, hogy Willy „frusztráltnak" érezte magát a nagymamája utasítása miatt, és „morcos volt, hogy ilyen kevés beleszólása van abba, hogy mit viseljen a házasságkötéskor".

Ezért lehet az, hogy Vilmos a pár esti báljára átöltözött a Blues and Royals egyenruhába. Az esti ünnepségen Katalin is gyors ruhaváltást hajtott végre. A walesi hercegné egy másik Burton for Alexander McQueen ruhába öltözött át, amelynek mídere és szoknyája testhezálló volt, derékban egy gyöngyös rész fogta össze, és egy fehér textúrájú boleróval egészítette ki.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Profimedia