Katalin és Vilmos

Vilmos minden nap Katalin kedvenc ételeit főzi − ezek azok

A walesi hercegné jelenleg Windsorban lábadozik „sikeres" hasi műtétje után, miután hazatért a London Clinic magánkórházban töltött hosszabb tartózkodás után.


Mióta visszatért Windsorba, a walesi hercegné szerettei szilárd támogató rendszere segítségével folytatja a felépülését.

A beszámolók szerint a walesi gyerekek, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg mindent megtesznek, hogy gondoskodjanak édesanyjukról, egy forrás pedig azt mondta az OK! című lapnak, hogy „mindannyian túlzásba viszik, hogy Katalin jól érezze magát".

A házuk tele van Katalin kedvenc virágaival, kényelmes takarókkal és párnákkal, valamint a kedvenc nassolnivalóival. A család hihetetlenül boldog, hogy újra otthon van az Adelaide Cottage-ban

− folytatta a forrás.

Katalin \u00e9s Vilmos

Fotó: Shutterstock

És miközben a walesi gyerekek mindent megtesznek, hogy édesanyjukat szórakoztassák, Vilmos herceg állítólag átvette a konyhai feladatokat, sőt, még Katalin néhány kedvenc ételének elkészítésébe is belekóstolt.

Vilmos átvette a konyhát. Elég jól csinálja. Zabpelyhet, turmixokat és sült csirkét készít. Még Katalin kedvenc curryjét is elkészítette

− folytatta a forrás.

A jelenlegi orvosi tanácsok alapján a walesi hercegné várhatóan csak húsvét után térhet vissza a nyilvános feladataihoz, a királyi család éppen a múlt héten vett fel egy új magántitkárt, hogy segítse őt.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Shutterstock