Vilmos és Katalin 2017-ben

​Így kényezteti Vilmos herceg Katalin hercegnét minden este

A walesi családról kétségtelenül a legtöbbet beszélnek a világon, Vilmos herceg és Katalin hercegné megállás nélkül a címlapokra kerül.


Katalin különösen népszerű beszédtéma az egész világon, ez alól a legutóbbi szerepemelkedése sem kivétel.

Az anyai pillanataitól kezdve az divatos megjelenéséig, amely kiállja az idők próbáját, Katalin a királyi család jelenlegi sztárja, akit a Mountbatten-Windsors család legnépszerűbb tagjaként tartanak számon, és aki nélkülözhetetlen segítséget nyújtott nekik az elmúlt néhány viharos év átvészelésében − sorolja a Marie Claire.

Vilmos herceg és Katalin népszerűségének egyik oka az őszinte kapcsolatuk, a pár a boldog házasság megtestesítője. A királyi zárt ajtók mögött pedig közelebbről szemügyre véve rendkívül normális párnak tűnnek, akik három gyermekükkel rokonszenves életet élnek.

Vilmos \u00e9s Katalin 2016-ban

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Egy királyi bennfentes tavaly elárult egy különleges részlet arról, hogy Vilmos herceg mennyire szereti kényeztetni a feleségét. Miután György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget este lefektették, Vilmos állítólag szereti elkészíteni a felesége kedvenc italát.

A választott királyi ital? Természetesen egy klasszikus G&T.

Vilmos hoz Katalinnak egy gin-tonicot. Vigyáznak egymásra, de különböző módokon

− mondta a pár egyik barátja.

Imádom őket nyilvánosan látni, mert tényleg egységet alkotnak. Szinkronban vannak egymással, és valódi szeretet van közöttük. Szerintem egy nap nagyszerű király és királynő lesz belőlük. Annyira sztoikusak és olyan jól összeillenek. Nagyszerű páros, akik támogatják egymást

− magyarázta Kinsey Schofield királyi szakértő.

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images