Katalin hercegné és családja a királynő platina jubileumi ünnepségén

Katalin hercegné szerint csak egy gyereke ütött rá — kitalálod, melyikük?

A királyi családban úgy tűnik, nagyon erősek a Windsor-gének, ezt pedig Katalin hercegné is alá tudja támasztani. Meglátása szerint három gyermeke közül csupán az egyik hasonlít rá, a másik kettő pedig inkább Vilmos hercegre emlékeztet. Melyikük a kakukktojás?


György herceg nemrég töltötte be a kilencedik életévét, a nagy nap alkalmából pedig szokás szerint közzétették a születésnapi portréfotóját. A képen jól látszik, hogy az ifjú trónörökös minden eddiginél jobban hasonlít édesapjára. Az ünneplés részleteiről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Katalin hercegné egyetlen kislánya — Sarolta hercegnő — is inkább Vilmosra emlékeztet, a gyermekkori fotók pedig gyakran még a szülőket is megtévesztik. 2020-ban a családi album lapozgatása közben a cambridge-i herceg rábökött egy képre, amin a lánya volt, viszont azonnal azt feltételezte, hogy a fotó a gyerekkori jómagáról készült.

Maradt tehát Lajos herceg, aki viszont Katalin hercegné szinte tökéles, kicsinyített mása. A család egyik barátja így nyilatkozott a Marie Claire cikkében:

„Mindenki mindig megjegyzi, hogy Lajos mennyire hasonlít Katalinra. Ő ezt imádja, és nagyon édesnek tartja. Gyakran viccelődik azzal, hogy ő az egyetlen gyereke, aki tényleg hasonlít rá.”

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a hercegné még nagyon szeretne több gyereket a későbbi években. Egy beszámoló szerint minden olyan eseményről, ahol gyerekek vagy kisbabák is vannak, úgy tér haza, hogy mindenképp akar még egy porontyot a családba. Vilmos ezzel az ötlettel nem igazán ért egyet.

Májusban egy skót osztályt látogattak meg, melyen a herceg így szólt viccelődve a személyzet egyik tagjához:

„Ki tudnád vinni innen a feleségemet, mielőtt még merengőssé válik?"

Utalt mindezzel arra, hogy párja sokszor felhozza ezt a témát négyszemközt is. Hasonló esetekről egy korábbi cikkünkben részleteket is lehet olvasni.

Nyitókép: Getty