Katalin hercegné

Katalin hercegné ezt az álnevet viseli a vásárlásai során

Katalin és Vilmos híresek arról, hogy szeretnek hétköznapi dolgokat csinálni, ez azonban az ő helyzetükben egyáltalán nem egyszerű.


A pár tagjai emiatt különböző trükköket találtak ki, Katalin például hajnalban szokott elindulni azért, hogy nyugodtan megtudja nézni a kedvenc művészeti galériáit.

Emellett az álnevek is hasznos részei a hercegi pár „fegyvertárának”, az internet népe pedig nemrégiben egy kedves történetet elevenített fel a hercegnéről.

A 2011-es esküvőjük után Vilmosék 2013-ig a walesi Angleseyben laktak, ahol a trónörökös kutató-mentő pilótaként dolgozott – Erzsébet királyné állítólag kifejezetten pártolta, hogy az unokája a hadseregben szolgáljon.

Ez is érdekelhet: A pletykák szerint ez Katalin kedvenc gyertyája

A helyiek szerint ebben az időben Katalinék a közeli tengerparti városba, Rhosneigrbe jártak vásárolni.

A hercegné pedig egy alkalommal elárulta az álnevét, amit a különböző rendeléseknél és foglalásoknál használt.

A beszámolók szerint a hercegnő búvárruhát próbált bérelni, de rájött, hogy nincs nála a táskája és a pénztárcája. A boltos, Dave Buckland nem ismerte fel Katalint, és elkérte a nevét, hogy a hölgy később visszajöhessen a szerelésért.

A hercegné a Mrs. Cambridge nevet adta meg, azonban Buckland úrnak még ezután sem esett le, hogy kivel is beszélt pontosan.

A férfi egyenesen ránézett, és megjegyezte, hogy ez egy elég szokatlan vezetéknév. Fogalma sem volt róla, hogy ki ő. A hölgy csak mosolygott és azt mondta, hogy visszajön

– mondta 2012-ben egy forrás azt mondta a Mail on Sunday-nak.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images