Vilmos herceg és Katalin hercegné

Katalin teljesen máshogy viselkedik a színfalak mögött, ennek pedig Harryék biztosan nem örülnek

A walesi hercegné a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, a megnyerő stílusa és a tiszteletet parancsoló viselkedése miatt milliók példaképe szerte a világon. Egy bennfentes most azonban arról beszélt, hogy Katalin a színfalak mögött sokkal keményebb, mint azt elsőre gondolnánk.


Valentine Low újságíró és királyi szerző elmondta, hogy Katalint gyakran szelídnek tartják, a színfalak mögött azonban „acélos" és „kemény”.

Low szerint a hercegné egyértelműen „hosszú távban” gondolkodik, és jól pozícionálja magát a jövőbeli királynéi szerepére.

Ez is érdekelhet: Katalin teljesen átvette a családfő szerepét Wimbledonban

Érdekes módon a színfalak mögött sokkal acélosabb, sokkal keményebb, mint ahogyan azt mi gondolnánk róla. Ő ez a szép nő, szépen öltözködik, szépen mosolyog, és eléggé ellentmondást nem tűrő jótékonysági célokat követ. Tudod, azt gondolják, hogy kissé beskatulyázzák

– mondta a szakértő a The Expressnek.

Low szerint azonban a hercegné különösen kemény volt, amikor Harry és Meghan nyilatkozatai nagy port kavartak. Sőt, állítólag ő ragaszkodott ahhoz, hogy a Sussexék vádjaira reagáló nyilatkozatban szerepeljen az a mostanra híressé vált mondat, miszerint az emlékek eltérhetnek, ami lényegében azt jelenti, hogy a család nagyon nem így vélekedik a történtekről.

Voltak olyan emberek más [királyi] háztartásokban, akik úgy érezték, hogy ez ellenszenvessé tenné Harryt és Meghant, és rosszul sülne el, és csak fenntartaná az egész kellemetlenséget. De Katalin volt az, aki igazán határozottan érvelt. Nagyon alaposan gondolkodik a királyi család, mint intézmény hosszú távú biztonságáról, erejéről és stabilitásáról (..). Jól szem előtt tartja a nagy képet, a hosszú távú játékot

– írja Low a Courtiers című könyvének frissített változatában.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images