Katalin hercegné

Biztató új hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról

Miután nemrég bejelentették, hogy Katalin hercegné műtéten esett át, a palota most friss tájékoztatást adott ki a hercegné állapotáról. Katalint január 16-án vették fel a London Clinic magánkórházba egy hasi műtét miatt, és a palota megerősítette, hogy akár két hetet is ott fog tölteni a felépülés érdekében.


A közlemény így szólt:

Ő királyi felségét, a walesi hercegnét tegnap kórházba szállították tervezett hasi műtét miatt. A műtét sikeres volt, és várhatóan tíz-tizennégy napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa felépülését. A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy húsvét előtt visszatérhet a nyilvános feladatokhoz.

Vilmos herceg is szüneteltette minden királyi kötelezettségét, és naponta kétszer látogatta feleségét, míg a hercegné FaceTime-on keresztül tartja a kapcsolatot három kisgyermekével, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel.

Bár korábban úgy ítélték meg, hogy Katalin még „nem áll készen" arra, hogy hazatérjen, a palota most megerősítette, hogy a hercegnét elbocsátották, és visszatért windsori otthonába, ahol továbbra is pihenni fog, amíg április után újra felveszi a királyi feladatokat.

Vilmos \u00e9s Katalin

Fotó: Getty Images

A Kensington-palota szóvivője közleményében azt mondta, hogy a hercegné „jó úton halad", és köszönetet akart mondani a nyilvánosságnak a jókívánságokért.

Azt írták:

A walesi hercegné hazatért Windsorba, hogy folytassa a műtét utáni felépülését. Jól halad. A hercegi pár szeretne hatalmas köszönetet mondani a London Clinic teljes csapatának, különösen az odaadó ápolószemélyzetnek a gondoskodásért. A walesi család továbbra is hálás a jókívánságokért, amelyeket a világ minden tájáról kaptak.

A múlt héten Károly király is ugyanebben a kórházban járt egy prosztatamegnagyobbodás kezelésére irányuló eljárás miatt. Jelenleg fekvőbetegként lábadozik, és bár ez idő alatt némi munkát vállal, várhatóan még egy hónapig nem tudja folytatni a személyes jelenléttel járó munkáit.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images