Katalin hercegné

Katalin hercegné egy elképesztő londoni luxuskórházban lábadozik

A walesi hercegnét nemrég kórházba szállították, ahol tervezett hasi műtéten esett át.


A palota által megosztott közleménye szerint „a műtét sikeres volt, és várhatóan tíz-tizennégy napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa felépülését. A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy húsvétig visszatérhet a munkájához".

Emily Nash, a HELLO! királyi szerkesztője így nyilatkozott a váratlan hírek kapcsán:

Ez sokkolóan ért bennünket egy olyan időszakban, amikor arra számítottunk, hogy a hercegné visszatér sűrű programjához. Ez azt jelenti, hogy a következő hetekben sem ő, sem Vilmos nem lesz nyilvános szolgálatban. Vilmos is szeretne mellette és a gyerekekkel lenni, így sok napirendi eseményt elhalasztanak.

Vilmos herceg feleségét a tervezett beavatkozás miatt a London Clinicbe szállították, és vélhetően itt marad a teljes fekvőbeteg-gyógyulása alatt. A London Clinic az ország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb magánkórháza, amely 1932-es alapítása óta nemzetközi hírű szakorvosok által nyújtott minőségi ellátást biztosít.

A hercegné számos otthoni kényelmet élvezhet majd, amíg a kórház pazar fekvőbeteg-intézményében lábadozik, többek között saját fürdőszobát, elektronikus ágyat, valamint tévét és rádiót. A londoni klinika egyik leglenyűgözőbb szolgáltatása a fekvőbeteg Concierge-szolgáltatás, amelyet a honlapjukon úgy írnak le, hogy „a concierge-ek segítenek az utazás és a szállás megszervezésében, túrák, színházi előadások és éttermek lefoglalásában".

Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Getty Images

A szolgáltatások listáján szerepel a kereskedelmi járatok és magán charterjáratok foglalása, valamint jegyek sporteseményekre, luxus kiskereskedelmi túrák és szállodafoglalások, hogy „megkönnyítsék a tartózkodást, és a lehető legtöbbet hozzák ki a Londonban töltött időből".

Bár a concierge-szolgáltatásra nincs szüksége a hercegnének, de kétségtelenül élvezni fogja a London Clinic ötcsillagos kulináris kínálatát.

Minden ételünket friss termékekből készítjük, és ahol csak lehetséges, az alapanyagokat helyben vásároljuk, a halat pedig fenntartható módon szerezzük be

− olvasható a klinika honlapján, amely azt is megerősíti, hogy a kórház a Smithfield húspiacról, Billingsgate-ből, Home Counties farmokról és a cornwalli hajókról szerzi be a termékeket.

A betegek Google értékelései is bizonyítják, hogy a kórházban milyen pazar ételeket szolgálnak fel.

Az étkeztetési szolgáltatás kivételes volt" − olvasható az egyik ötcsillagos értékelésben, egy másik beteg pedig azt írta:

A műtét után a legjobb friss gyömbérteát és frissen készült csirkekonzervet kaptam, amire még mindig szívesen gondolok vissza.

A Kensington-palota megerősítette, hogy Katalin egészségi állapotával kapcsolatos frissítéseket csak akkor osztanak meg, ha „jelentős új információkat kell megosztani".


Forrás: HELLO!

Nyitókép: Getty Images