Vilmos és Katalin

Vilmos elhalasztotta a munkáit, hogy Katalin mellett legyen lábadozásakor

Vilmos herceg lemondott királyi feladatai egy részéről, miután a Kensington-palota nyilvánosságra hozta, hogy Katalin hercegné egy tervezett hasi műtét miatt kórházba került.


A People szerint Vilmos átmozgatja a programjait, hogy támogassa a családját és felesége mellett lehessen a beavatkozás után. A pár eredetileg nemzetközi útra utazott volna.

A műtét sikeres volt, és várhatóan tíz-tizennégy napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa a felépülését. A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy húsvét előtt visszatérhet a munkájához

− áll a Kensington-palota közleményében.

Katalin utoljára karácsonykor jelent meg nyilvánosan, amikor a királyi család többi tagjával együtt az éves templomi sétájukon vett részt. A hónap elején a Westminster-apátságban megtartotta a harmadik Together At Christmas koncertet, és megünnepelte a Shaping Us nevű kampányának első évét.

Katalin \u00e9s Vilmos

Fotó: Getty Images

Vilmos nemrég Leedsben lépett fel, hogy tiszteletét tegye Kevin Sinfield és Rob Burrow Motorneuron-betegséget támogató munkájáért.

A walesi hercegné nagyra értékeli az érdeklődést, amit ez a nyilatkozat kivált. Reméli, hogy a nyilvánosság megérti, hogy szeretné fenntartani a normalitást a gyermekei számára; így a személyes egészségügyi információi magánügyek maradjanak

− írják a Kensington-palota közleményében.

A palota azt is elárulta, hogy a Katalinnal kapcsolatos frissítéseket akkor fogják megosztani, „amikor jelentős új információkkal szolgálnak". Majd hozzátették, hogy „a walesi hercegné szeretne elnézést kérni minden érintettől azért, hogy el kell halasztania közelgő elfoglaltságait. Alig várja, hogy visszaállíthassa őket, amilyen hamar csak lehet".

Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Getty Images